SPORTURI  »  HOCHEI  »  NHL

San Jose Sharks a fost eliminată din playoff-ul NHL

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2009 00:00

Echipa cu cel mai bun punctaj al sezonului regulat NHL, San Jose Sharks, a fost eliminată de către Anaheim Mighty Ducks, cu scorul general de 2-4.

Anaheim va întîlni în faza următoare pe campioana en titre, Detroit Red Wings.

Chicago Blackhawks a învins cu 4-1 pe Calgary Flames şi va întîlni în semifinalele Conferinţei de Vest a NHL pe Vancouver Canucks.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  01 Mai 2009, 17:48

Lipsa de interes e generala fata de hockey in media romaneasca si se manifesta de o buna vreme nu doar acum. Media nu popularizeaza hocheiul, oamenii nu-s interesati, media da oamenilor ceea ce vor, nu educa sau promoveaza. E un cerc vicios din care nu se poate iesi si e pacat pentru ca hocheiul e mult mai spectaculos decit fotbalul, handbalul sau ... snookerul (noua vedeta a mediei sportive romanesti). Daca s-ar infiinta campionate de barbut ziarele romanesti i-ar dedica o pagina intreaga.

 •  30 Aprilie 2009, 10:26

pe 24 aprilie a inceput CM de hochei!!! chiar daca cei mai buni jucatori au ramas sa joace play-off-ul din NHL, nu cred ca merita o asa lipsa de interes acest eveniment! urmaresc in fiecare zi stirile si nu se spune niciun cuvant despre asta! chiar nu se poate o stire cat de mica, macar cu rezultatele?

 •  28 Aprilie 2009, 23:20

Poate Sharks au ajuns la forma maxima mult inainte de vreme. Am mai vazut deseori asta, Senators, Montreal.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează