SPORTURI  »  HOCHEI  »  PLAY-OFF

SC a cîştigat şi ultimul meci din play-off

peter
peter

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Sport Club Miercurea Ciuc a învins la Braşov pe noul patinoar olimpic pe SCM Fenestela Braşov cu scorul de 3-1(1-0, 1-0, 1-1) în ultima etapă a play-off-ului Camponatului Naţional. Cu această victorie, SC şi-a asigurat primul loc clasament şi va juca în semifinale cu formaţia de pe locul patru, Progym Gheorgheni. În cealaltă semifinală se vor întîlni Steaua-Rangers şi Fenestela Braşov. Penultimul act al competiţiei interne se dispută după sistemul "cel mai bun din cinci partide". Meciurile încep să se dispute de pe 28 februarie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  27 Februarie 2010, 19:09

Me ce echipe are Braso. Da ce antrenori frumosi imbracati la costum, ca hocki ninci in capul lor. Pacat de patinoarul superb pe care il au, la barza chioara, cuib ,

Vezi toate comentariile (1)
Comentează