SPORTURI  »  HOCHEI  »  SCANDAL

Scandal monstru la hochei: Vizele hocheiştilor de la Ciuc ar fi ilegale!

sc-steaua
sc-steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Societatea de Medicină Sportivă consideră că avizele medico-sportive ale hocheiştilor de la formaţia Sport Club Miecrurea Ciuc pentru sezonul actual sunt ilegale, se arată într-un comunicat.

 

"În România, conform legislaţiei în vigoare, avizul medico-sportiv nu poate fi dat decît de către medicii specialişti şi primari de Medicină Sportivă în policlinici/cabinete de stat sau private, acreditate pe această specialitate. În consecinţă avizele medico-sportive ale echipei de hochei pe gheaţă Sport Club Miecrurea Ciuc pentru sezonul actual sînt ilegale si jucătorii nu ar fi trebuit acceptaţi la antrenamente şi competiţii. Societatea Română de Medicină Sportivă va sesiza Federaţia de Hochei şi Colegiul Medicilor Harghita ca astfel de evenimente să nu mai aibă loc", se arată în comunicatul emis ca urmare a adresei trimise, în acest sens, de către CSA Steaua.

Conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua susţine că Sport Club Miercurea Ciuc a folosit, în finala campionatului naţional de hochei pe gheaţă, patru jucători care nu sunt legitimaţi, precum şi faptul că nici un hocheist nu are aviz medical.


Sport Club Miercurea Ciuc şi Steaua Bucureşti dispută finala campionatului naţional de hochei pe gheaţă, ediţia 2009-2010, scorul general după patru meciuri fiind de 3-1 în favoarea grupării harghitene

Sursa: Mediafax

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (10)
 •  25 Martie 2010, 23:06
Postat de pe 24 Martie 2010, 14:17

MCiuc trebuie descalificata conform regulamentului , indiferent de scorul de pe teren fara ca Steaua sa fie declarata campioana. Ajunge cit isi permit Ciucanii sa fie stat in stat! Si inca ceva - inaintea unui meci din Romania NU ARE DE CE SA SE INTONEZE UN IMN SECUIESC ! Paote doar daca se intona si imnul national

Daca suporterii ciucului vor sa cante ... ,doar nu e democratie ? Daca ar canta in engleza ... , poate ca ai avea o alta parere. In Bucuresti poti canta in tribuna ce vrei ..., dar nu ai cu cine. Oare nu asta e problema?

 •  24 Martie 2010, 14:56

Scoateti reclama de la Ford !!!!!!!!!

 •  24 Martie 2010, 14:39

ca intotdeauna....steaua e numai una...daca nu sunt arbitrii e orice altceva.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează