SPORTURI  »  HOCHEI  »  FRHG

Se încaieră hocheiul! » UPDATE Şeful FRHG este acuzat violent: "Sînteţi un impostor şi un hoţ, la puşcărie o să ajungeţi"

Articol de , - Publicat joi, 27 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 12:29

UPDATE 11:30 / Scandal la adunarea generală de azi! Tanczos Barna a plecat din şedinţă după ce a fost jignit de contestatarii săi. Aceştia au venit cu un ordin judecătoresc, care spune că e suspendat din funcţie şi nu are voie să conducă şedinţe ale Federaţiei de Hochei. "Nu aveţi dreptul să staţi acolo, arătaţi-mi hîrtii care atestă că puteţi s-o faceţi. Sînteţi un impostor, un hoţ şi un bandit, la puşcărie o să ajungeţi", au acuzat contestatarii.

************

Reprezentanţii cluburilor din Capitală invocă o decizie definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel Bucureşti din luna aprilie, potrivit căreia Barna ar fi suspendat din fruntea FRHG


În timp ce micii hocheişti se schimbă la lumina lanternei, conducătorii din hochei duc un război mocnit. Tanczos Barna, preşedinte FRHG, a convocat pentru azi, ora 11:00, o adunare generală ordinară. Contestată aprig de tabăra potrivnică, formată în mare parte din grupările bucureştene, dornice să impună altă conducere!

"Clubul Husky a dat în judecată federaţia pentru alegerile de anul trecut, cînd au apărut cluburi peste noapte. Curtea de Apel i-a dat dreptate: printr-o decizie definitivă şi irevocabilă, toate hotărîrile din iulie anul trecut au fost suspendate. Tanczos nu mai e preşedinte!", spun adversarii acestuia.

Barna: "A greşit grefierul!"
Tanczos putea contesta cele două decizii ale Curţii, suspendarea, respectiv anularea hotărîrilor şedinţei din 2012, însă n-ar fi atacat decît punctul doi! "A făcut recurs după 7 zile. Contestarea suspendării se făcea în maxim 5 zile, cea a anulării deciziilor în 15", încheie reprezentanţii cluburilor bucureştene.

Barna a ţinut să le răspundă contestatarilor. "N-au dreptate. Am făcut contestaţie la timp. Grefierul de la Apel a greşit, n-a aşteptat ultimele documente trimise prin poştă. Şi-a cerut scuze apoi, avem certificat de grefă care atestă acest lucru", a declarat oficialul pentru Gazetă.

Constatările Curţii de Apel în legătură cu alegerile din 2012
- Convocările au fost făcute prin e-mail, modalitate nestatutară
- 15 structuri care au primit drept de vot nu erau statutar afiliate la FRHG
- Le-a fost retras ilegal dreptul de vot unui număr de 6 structuri sportive
- Barna a fost ales de doar 17 cluburi din 34, minimul fiind de 18, cele două treimi stabilite prin statut: pentru a ajunge la cvorum, Barna a acceptat votul unui delegat fără carte de identitate
- Tanczos Barna a prezidat şedinţa, deşi îi expirase precedentul mandat


"Nu mă pot da jos, poate o să mai stau 10 ani la şefie şi-o să ne tot certăm. Să le spuneţi contestatarilor că acum sîntem două treimi!"
Tanczos Barna, preşedinte FRHG

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  08 Iulie 2013, 01:57
Postat de maceda pe 27 Iunie 2013, 23:21

Mai oaie, ce club curat cu patronul la puscarie? Un club cu pungi de steroizi, cu Chiajna, U Cluj, Vitorul Hagi blat, cu prodanca manelista si reheblatistul? Nu ti-e greata sa vorbesti de club curat?

Greata sa-ti fie tie cap sec ce esti.Atat mai mancati rahat cu "steroizii" vostrii :| Mai uita-te si prin Bundesliga sau Premier League taranoiule si vei vedea pungi din alea la tot pasul.Ceangau prost.

cfrclujole
cfrclujole  •  02 Iulie 2013, 15:50

nasol...

maceda
maceda  •  27 Iunie 2013, 23:21
Postat de steaua.libera pe 27 Iunie 2013, 01:51

Scapam si noi odata de tampitul asta iredentist?!

Mai oaie, ce club curat cu patronul la puscarie? Un club cu pungi de steroizi, cu Chiajna, U Cluj, Vitorul Hagi blat, cu prodanca manelista si reheblatistul? Nu ti-e greata sa vorbesti de club curat?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează