SPORTURI  »  HOCHEI  »  SUPERLIGA

Steaua-HSC Miercurea Ciuc, doar două reprize

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2011 23:27

Meciul intre Steaua Rangers şi HSC Miercurea Ciuc din cadrul Superligii Naţionale a fost întrerupt după două reprize de joc la scorul de 4-1(2-1, 2-0) în favoarea gazdelor.

La ultima pauză maşina de refăcut gheaţa s-a stricat, revenirea jucătorilor pe gheaţă amînîndu-se cu 20 de mnute. Atunci cînd hocheiştii s-au întors au constantat că la una dintre porţi, acolo unde staţionase rolba se formase o gaură. După îndelungi discuţii între secretarul general al FRHG Marius Gliga şi antrenorii celor două formaţii s-a ajuns la la o înţelegere, şi anume ca repriza a treia să se dispute înaintea meciului pe care cele două formaţii urmează să-l joace pe 1 martie la Bucureşti.

Golurile partidei au fost marcate de Ioan Timaru, de Peter Boldt, de Michael Forgie şi de Andrei Butucinov pentru Steaua, iar pentru HSC Miercurea Ciuc a încris Josef Hruby.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează