SPORTURI  »  HOCHEI  »  SEMIFINALE

Steaua, prima echipă calificată în finală

steaua
steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Steaua Rangers s-a calificat în finala Campionatului Naţional, după ce a învins şi în partida a treia a semifinalelor pe SCM Braşov. Bucureştenii au cîştigat partida de la Braşov cu scorul de 5-2 (1-0, 1-1, 3-1). Pentru Steaua au marcat Emelianenko (2) şi Zabludovski (3), iar pentru Braşov Zsombor şi Tanko. Semifinalele s-au disputat după sistemul "cel mai bun din cinci partide". Steaua s-a impus în faţa celor de la Braşov cu 3-0. În cealaltă semifinală, meciul trei al întîlnirii dintre Progym Gheorgheni şi SC Miercurea Ciuc a fost amînat din caza unor probleme la patinoarul din Gheorgheni. SC conduce cu 2-0 şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a se alătura Stelei ţn ultima fază a întrecerii interne. Primele partide ale finalei se dispută pe 14 şi  pe 17 martie. Ultimul act se dispută după sistemul "cel mai bun din şapte meciuri".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează