SPORTURI  »  HOCHEI  »  CAMPIONATUL MONDIAL U20, DIVIZIA II, GRUPA A

Tánczos Barna: "Obiectivul României la CM U20 este un loc pe podium"

Tánczos Barna
Tánczos Barna

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2008 00:00

În perioada 15-21 decembrie 2008 pe Patinoarul Vákár Lajos din Miercurea Ciuc are loc Campionatului Mondial Under 20 Divizia II Grupa A. Echipele participante la acest turneu sunt Japonia, Korea, Belgia, Serbia, Lituania şi România.

Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă asigură că sînt condiţii excelente la Miercurea Ciuc pentru o competiţie majoră şi echipa organizatoare are experienţa necesară să ducă la bun sfărşit acest eveniment.

Luni începe Campionatului Mondial Under 20 Divizia II Grupa A la Miercurea Ciuc. Este a trea competiţie internaţională organizat de FRHG în 2008 şi dorim să asigurăm cele mai bune condiţii echipelor participante. Obiectivul Naţionalei este clasarea pe podium şi consider că primele două partide sunt hotărâtoare în acest sens", a spus Tánczos Barna, preşedintele FRHG.

În afară de obiectiv dorim să arătăm un joc spectaculos şi publicul să vadă victorii ale echipei noastre. Prin această cale invităm publicul din Miercurea Ciuc şi din ţară să încurajeze pe aceşti tineri, viitorii mari hocheişti ai Romăniei", asigură antrenorul principal al lotului naţional U20, Nelu Alexe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  21 Decembrie 2008, 23:56

un loc pe podium sa transformat intr-o retrogradare ! Felicitari Alexe si Barna pentru o bucurie imensa ! o sa jucam cu mexic .. turcia si tari care au gheatza doar in congelatoare

 •  17 Decembrie 2008, 21:31

Daca lucrurile stau sa cum zici (nepotisme etc) si inclin sa te cred, imagineaza-ti atmosfera din vestiar ... in hochei asta e foarte importanta si daca nu reusesti sa inchegi o ECHIPA indiferent cite vedete ai avea, nu poti avea succes. Romania nu are jucatori si nici atmosfera de echipa.

 •  17 Decembrie 2008, 11:27

cu un antrenor ca alexe, si jucatori ca gliga junior ce sa faci??? un nepotism mai ceva ca in parlament sau afaceri nu aduce nimic bun sportului. Jucatori talentati lasati afara, ca vin unii de 15 ani, care n au fost nici macar la U18, dar golegeterul este lasat afara. Ca asa zice Alexe si Gliga. de ce se mira cineva de lipsa de rezultate??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează