SPORTURI  »  HOCHEI  »  DECES

Fostul hocheist Valentin Gherebe, găsit fără suflare în propria locuință » Era fondatorul brandului Anonymous

Valentin Gherebe avea doar 43 de ani / Sursă foto: Facebook
Valentin Gherebe avea doar 43 de ani / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 21:22 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 22:21

Fostul hocheist Valentin Gherebe, cel care peste ani avea să fondeze brandul Anonymous, a fost găsit fără suflare în propria locuință.

Fost junior al celor de la CSS Triumf, Valentin Gherebe a îmbrăcat, în 1996, tricoul naționalei U18 a României. Ulterior, acesta a evoluat și în reprezentativa U20. După ce a renunțat la sport, a pus bazele brandului Anonymous, care se ocupă cu organizarea de petreceri.

Gherebe, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit fără suflare, în apartamentul în care locuia în Sectorul 1 al Capitalei. Trupul neînsuflețit al fostului sportiv a fost ridicat și transportat la INML pentru efectuarea necropsiei, anunță Gândul.

„La data de 31 ianuarie, prin apel la 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil din Sectorul 1 a fost descoperit decedat un bărbat”, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Valentin Gherebe, fondatorul Anonymous

Am fost primul promoter care a înființat conceptul de Pool Party de 24 de ore, îmi amintesc că au mixat atunci Mihai Popoviciu, Negru si Toygun, în fata peste 2000 de persoane și primul din România care a organizat un rooftop party, la 18 Lounge și cred ca asta m-a și diferențiat, căutând mereu locații noi, inedite. 

Am încercat prin evenimentele mele să aduc în plus, locații de top, decor ș concepte originale cum ar fi „Black Anonymous”

- Valentin Gherebe în 2018, conform djsets.ro.

Vezi și: 

EXLCUSIV Cum „a lăsat-o mai moale” România la un Campionat Mondial: „Știam că ne convine ”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rocky5
rocky5  •  13 Martie 2022, 21:19
Postat de rinus_michels pe 02 Februarie 2022, 10:38

*** civilizatiei si responsabilitatii sociale n au nimic de zic ? alea cu "sosoaca" si increderea in stiinta vaccinarii nu ii copleseste cand citesc stirilr astea ?

O fi avut și rapelul făcut?

rinus_michels
rinus_michels  •  02 Februarie 2022, 10:38

*** civilizatiei si responsabilitatii sociale n au nimic de zic ? alea cu "sosoaca" si increderea in stiinta vaccinarii nu ii copleseste cand citesc stirilr astea ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează