SPORTURI  »  HOCHEI  »  JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ

Vedetele din NHL vor participa la Olimpiada de iarnă » Liga nord-americană de hochei va permite jucătorilor să meargă la Soci

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 20 iulie 2013 15:08

Liga nord-americană de hochei pe gheaţă ( NHL) a anunţat, vineri, că va permite jucătorilor din acest campionat să participe la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, în februarie 2014, informează AFP.

"Liga naţională de hochei şi asociaţia jucătorilor din liga naţională anunţă că au încheiat un acord cu federaţia internaţională de hochei (IIHF) şi Comitetul Internaţional Olimpic care asigură participarea jucătorilor din NHL la Jocurile de la Soci. Jucătorii vor fi disponibili pentru cele 12 echipe înscrise la turneu, în perioada 12-23 februarie 2014", anunţă NHL, care a estimat că peste 120 de jucători din NHL vor evolua la diferite echipe naţionale.

În consecinţă, NHL îşi va întrerupe sezonul regulat din 9 pînă în 26 februarie 2014. Mai mulţi proprietari din NHL nu doreau ca jucătorii lor să meargă la Soci, din cauza suspendării sezonului regulat şi a riscurilor de accidentări.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
saramago
saramago  •  07 August 2013, 12:19

Din ce anunta agentia RIA Novosti, Vasily Tikhonov a cazut de la etajul al patrulea al blocului din strada Novy Arbat 23. Deci nu a fost gasit mort in locuinta sa, cum gresit am inserat anterior, ci sub ferestrele locuintei sale, cu un cutit in mana. Concret, Vasily a luat un cutit si a incercat sa taie (sa ajusteze) grilajul folosit de lucratorii care executau renovarea exterioara a cladirii pentru a se pune la adapost de eventualele incursiuni ale hotilor, foarte activi in acel cartier. Neglijent, a iesit in exterior, pe o scandura asazata intre schele de pomenitii lucratori numai ca aceasta a cedat, iar Vasily s-a prabusit in gol.

saramago
saramago  •  07 August 2013, 07:33

De asemenea, fiul lui Vasily, Viktor Tikhonov jr. (25 de ani) este un hocheist foarte cunoscut, care a evoluat un sezon la Phoenix Coyotes in NHL, iar in prezent este inregimentat la SKA Sankt Petersburg. In 2008 a obtinut medalia de bronz cu reprezentativa Rusiei la mondialele de tineret. RIP, Vasily Tikhonov ...

saramago
saramago  •  07 August 2013, 07:32

Inca o stire napraznica zguduie lumea hocheiului: conform www.gazeta.ru, antrenorul Vasily Tikhonov a fost gasit mort in data de 6 august a.c., cu un cutit in mana, in locuinta sa din Moscova, strada Novy Arbat 23. Circumstantele mortii sunt inca neclare. Vasily era fiul celebrului Viktor Tikhonov, antrenorul de legenda al reprezentativei URSS din deceniile opt si noua ale secolului trecut - triplu campion olimpic, de opt ori campion mondial, de 14 ori castigator al Cupei Europei cu CSKA Moscova. Vasily a lucrat, in special ca antrenor secund (asistent, daca vreti) atat in Finlanda, cat si in Rusia si nu s-a ridicat, niciun moment, la nivelul ilustrului sau parinte. (continuare)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează