SPORTURI  »  HOCHEI  »  INEDIT

VIDEO Celebrare ciudată » Şi-a ”lichidat” colegii după victorie :O

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 12:19

Hocheiştii de la echipa cazacă Kazzinc Torpedo Ust-Kamenogorsk au sărbătorit ultimul lor triumf într-o manieră cel puţin stranie.

Imediat ce s-a fluierat finalul, Evgheni Rimarev (24 de ani) şi-a aliniat pe gheaţă colegii ca în faţa unui pluton de execuţie şi i-a ”lichidat” cu crosa pe post de puşcă. Pentru ca treaba să fie mai sigură, a simulat că aruncă spre ei şi o grenadă!

Hocheiştii de la echipa cazacă Kazzinc Torpedo Ust-Kamenogorsk au sărbătorit ultimul lor triumf într-o manieră cel puţin stranie.

Imediat ce s-a fluierat finalul, Evgheni Rimarev (24 de ani) şi-a aliniat pe gheaţă colegii ca în faţa unui pluton de execuţie şi i-a ” lichidat” cu crosa pe post de puşcă. Pentru ca treaba să fie mai sigură, a simulat că aruncă spre ei şi o grenadă!

Acest ”masacru” a avut o justificare. Rimarev a explicat: ”În ciuda victoriei, noi am comis prea multe greşeli în timpul meciului. Toată echipa a trebuit, astfel, pedepsită”.

Vezi AICI curioasa celebrare.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează