SPORTURI  »  HOCHEI  »  NHL

VIDEO + FOTO » Los Angeles Kings a cîştigat pentru prima dată în istorie Cupa Stanley

Los Angeles Kings au cîştigat Cupa Stanley +5   FOTO
Los Angeles Kings au cîştigat Cupa Stanley

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 12 iunie 2012 21:06

Los Angeles Kings au cîştigat în premieră Cupa Stanley, după ce s-au impus în această dimineaţă în faţa celor de la New Jersey Devils cu 6-1 în cea de-a şasea partidă a finalei NHL.

Click aici pentru a vedea rezumatul VIDEO al partidei!

"Regii" şi-au asigurat victoria încă din prima repriză, cînd au condus cu 3-0. New Jersey a răspuns o singură dată pe tabelă, scorul final fiind 6-1 pentru Los Angeles. Golurile învingătorilor au fost marcate de Brown, Carter - 2, Lewis - 2 şi Greene, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Heneique.

Click aici pentru a vedea VIDEO cu sărbătoare campionilor!

Los Angeles Kings a cîştigat Cupa Stanley cu scorul general de 4-2 în finală. Este pentru prima dată cînd echipa înfiinţată în 1967 se impune în finala NHL. Aceasta a fost cea de-a doua finală disputată de LA după cea pierdută în 1993 în faţa celor de la Montreal Canadiens. Atunci, în echipa "regilor" se afla şi cel mai bun jucător de hochei din toate timpurile, Wayne Gretzky.

LA Kingz devine prima echipă care cîştigă Stanley Cup după ce încheie sezonul regulat pe locul opt în conferinţă.area în finala NHL.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
red77
red77  •  12 Iunie 2012, 23:15
Postat de circo pe 12 Iunie 2012, 21:31

e bine. n-au trecut decat 15 ore de cand s-a terminat meciul.

esti rau ! in loc sa fii multumit ca au aflat si ei asta ! totusi e bine ca nu-si da gigi cu parerea despre faptul ca au castigat !

circo
circo  •  12 Iunie 2012, 21:31

e bine. n-au trecut decat 15 ore de cand s-a terminat meciul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează