SPORTURI  »  HOCHEI  »  SCANDAL

Vizele medicale ale "ciucanilor" sînt valabile

hochei
hochei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Vizele medicale ale echipei Sport Club Miercurea Ciuc au fost declarate legale de Comisia de Disciplină a FRHG, în conformite cu ordinul din 2003. "Am analizat sesizarea clubului Steaua, cu privire la vizele medicale totul este în regulă, avînd în vedere că în judeţul Harghita nu există un centru de Medicină Sportivă, vizele medicale se acordă de către un medic generalist, lucru recunoscut şi de INMS. Cît despre legitmări şi drept de joc noi am considerat că nu e de competenţa noastră să decidem în acest caz , acest lucru trebuie hotărît de Biroul Federal", a spus Andrei Csiki, preşedintele Comisiei de Disciplină al FRHG. Barna Tanczos, preşedintele FRHG a spus că a aflat de spusele Societăţii Române de Medicină Sportivă , care a afirmat într-un comunicat că vizele medicale sînt ilegale  dar că este o asociaţie care şi-a exprimat punctul de vedere şi că "titlul ar trebui să se decidă pe gheaţă".

Clubul Steaua Rangers a înaintat o sesizare către Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă cu privire la faptul că patru jucători ai SC-ului nu aveau dreptul de joc, pentru că nu sînt legitimaţi. În plus, Steaua a contestat şi vizele medicale ale jucătorilor campioanei României. Pînă la o altă concluzie, meciul de azi, dintre Steaua şi SC se va desfăşura conform programului stabilit, de la ora 18:30.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (3)
 •  24 Martie 2010, 17:37

Ce te doare mai ? Imi aduc aminte de comunism cind noi nu aveam dreptul sa cistigam chiar daca am fost peste voi cu mult chiar cu foarte mult ! Chiar si acum arbitrii mereu tin cu Steaua nu cu noi ! Am muncit mult pentru asta si nu cu inseliciuni ca voi cu 50 de campionate nationale cistigate de arbitriile vostri ! Imi pare rau ca nu va pricepeti la altceva decat sa cautati acul in fina !

unualtu
unualtu  •  24 Martie 2010, 15:46
Postat de pe 24 Martie 2010, 15:41

HOTILOR! ASTA ESTE FEDERATIA UNGARA DE HOCHEI!

de ce ? ca respecta regulamentele? sa vedem cu legitimatiile daca su sau nu drept de joc dar decat sa castige un titlu la masa verde mai bine lipsa.. decat un titlu de care sa iti fie rusine eu cel putin prefer sa ma lipsesc oricum e cea mai galonata echipa din campionatul national. indiferent de sport. e pacat ca numele stelei e asociat cu litigii si rezultate la masa verde.

 •  24 Martie 2010, 15:41

HOTILOR! ASTA ESTE FEDERATIA UNGARA DE HOCHEI!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează