SPORTURI  »  INVESTIGATII EXTRASPORT  »  TOLO.RO

Cum justifică fiul primarului PSD al comunei Ciofrângeni creșterea spectaculoasă a salariului său: „Lucrăm cu bolnavii, care au multe boli”

Articol de , - Publicat joi, 25 aprilie 2019 07:54

În doar doi ani, Dragoș Panțeru, fiul primarului PSD din comuna Ciofrângeni, a înregistrat o creștere salarială fabuloasă de 400%! Nu și-a schimbat locul de muncă, ci a continuat să fie șef al unei mici policlinici cu 25 de paturi. Întrebat de jurnaliștii Libertatea de această mărire, el a spus că are „75% spor de periculozitate”.

Dragoș Panțeru este șeful Unității de Asistență Medico-Socială Dedulești, o mică policlinică din satul celebru pentru mititei. Contactat de Libertatea pentru a explica creșterea fabuloasă, el a afirmat că leafa i-a crescut din cauza muncii cu risc ridicat.

– Domnule Panțeru, de la Libertatea vă deranjăm. Ne interesează din ce motive v-a crescut salariul până la aproape 2.000 de euro pe lună față de ultima declarație de avere.
– Salariul e la fel.

– Știți, în 2018 ați declarat 109.000 de lei. În 2016, doar 25.000 de lei.
– Hmmm… Stați puțin, verific și vă sun.

Libertatea îl resună peste 20 de minute.

– Ne auziți?
– Da, scuze, sunt pe drum, nu am avut semnal. Haideți să vă explic: în 2016 aveam un spor de 15% pentru lucru în condiții deosebit de periculoase.

– Așa. Dar salariul e mărit în 2018.
– Da, pentru că acum am un spor mărit la 75%!

– 75%?!
– Da, pentru că lucrăm în condiții deosebit de periculoase.

– Mă scuzați, care ar fi acelea?
– Păi, lucrăm cu bolnavii, care au multe boli…

– Ce boli? Ce bolnavi vin la dumneavoastră?
– Multe boli. Mai multe.

– De exemplu? Pulmonare? Boli contagioase?
– Da, și plămâni, și sunt mulți bătrâni. Îngrijiri paliative, unii au Alzheimer. Trebuie să stăm tot timpul cu ei. Avem 25 de paturi. Acum o să mai facem un corp.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close