SPORTURI  »  INVESTIGATII EXTRASPORT  »  TOLO.RO

Dovada că Firea a fost informată în legătură cu jaful de la spitalul Gomoiu și a făcut nu cercetări, ci o campanie publicitară!

Articol de , , - Publicat joi, 31 octombrie 2019 09:00

Raportul Corpului de Control al Guvernului, care arăta că un vas alb, simplu, de toaletă la spitalul de copii Gomoiu a fost facturat Primăriei cu 2.858 de lei, după ce fusese cumpărat cu 272 de lei, a fost înregistrat în Primăria Capitalei pe data de 22 noiembrie 2017.

Corpul de Control al Guvernului României a început în 2012, pe vremea guvernului Boc, un control la Administrația Spitalelor din București. Întrerupt din cauza necunoscute, controlul a fost finalizat abia în 2017, sub premierul Mihai Tudose.

Pe 17 noiembrie 2017, raportul de 85 de pagini este înregistrat la guvern. Cinci zile mai târziu, ajunge la Primărie, în atenția Gabrielei Firea.

raportul privind spitalul gomoiu 768x1024
Raportul a ajuns la Primăria Capitalei pe 22 noiembrie 2017

El atestă achiziții suspecte la mai multe spitale, unele dintre cele mai mari supraevaluări fiind făcute la spitalul de copii Gomoiu.

Corpul de control al primului-ministru, ca organ cu atribuții de control, va sesiza organele de urmărire penală pentru a analiza operațiunile sau actele ilicite care pot constitui fapte ce întrunesc elementele constitutive ale unor infracțiuni.
Raportul Corpului de Control al Guvernului, nr. 228/18/17.11.2017

În afară de acest raport, semnalele despre problemele de la spitalul Gomoiu au fost mult mai multe.

Medicii de la spitalul de copii au făcut mai multe plângeri după inaugurare. ”Au fost situații în care nu puteau opera, din cauza faptului că instalațiile nu mergeau. Sau erau probleme cu ventilațiile pentru saloanele copiilor”, povestește o sursă din Primărie.

Toate aceste plângeri există în scris la nivelul ASSMB.

„Ca să vă dați seama ce bătaie de joc s-a făcut acolo, paturile din saloane sunt toate de 150 de centimetri, deși există copii care au 160 sau 170, dar cei care au dotat spitalul au făcut economii la ce au cumpărat ei și risipă la cât au facturat Primăriei”
Sursă din PMB

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează