SPORTURI  »  INVESTIGATII EXTRASPORT  »  TOLO.RO

EXCLUSIV Ce s-a întâmplat în mașina ucigașului din Caracal: „Fata nu s-a speriat”, recunoaște răpitorul, „am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2019 10:00

Familia Alexandrei Măceșanu a aflat de la avocat care sunt declarațiile făcute de Gheorghe Dincă în fața procurorilor DIICOT. Ei au izbucnit în lacrimi când li s-a spus că fata lor de 15 ani și-a păstrat calmul chiar și atunci când și-a dat seama că este răpită și e posibil să fie violată.

Când Alexandra Măceșanu s-a urcat, în dimineața zilei de miercuri, 24 iulie 2019, la ”ia-mă nene” în mașina lui Gheorghe Dincă, nu avea nici o suspiciune.

Procurorii au reconstituit, din declarațiile răpitorului și din probele fizice, ce s-a întâmplat în automobilul Renault, pe drumul dintre casa Alexandrei și cea a lui Dincă.

”Vreau să merg la liceu, vă rog”, povestește criminalul că i-a spus fata de 15 ani. El a pornit mașina și, în scurt timp, a început s-o tragă de limbă. A urmat un dialog neclar, în care bărbatul a întrebat-o despre viața ei sexuală. Fata a evitat discuția, din relatarea lui Dincă. Se afla pe locul din față, în dreapta șoferului de 66 de ani.

Apoi, el i-a propus să facă sex, recunoaște bărbatul. Nu să facă sex în mașină, ci ”să mergem într-un loc”, i-a zis el. Minora a refuzat și în acel moment, nervos, Gheorghe Dincă a oprit mașina. ”Fata nu s-a speriat”, povestește el. Alexandra s-a opus, dar ”am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi”, a redat el scena.

Procurorii au coroborat declarațiile răpitorului cu probele ADN găsite în mașină. DIICOT a descoperit în mașină nu doar un cercel al Alexandrei Măceșanu, ci și ADN-ul fetei pe banda adezivă care i-a fost lipită pe gură, în mașină.

I-a imobilizat mîinile și apoi au plecat spre casa din Caracal, aflată la doar câțiva kilometri distanță.

În schimb, ce n-a recunoscut bărbatul este telefonul pe care l-a primit mama fetei joi, la ora 13, după ce Alexandra a sunat inutil la 112 și Dincă ar fi ucis-o. A fost un ”telefon de liniștire”, dat de un bărbat, care i-a spus mamei că Alexandra e bine și va pleca în Elveția, împreună cu el.

În acest moment, DIICOT încearcă să-i facă un portret psihologic lui Gheorghe Dincă, important ca să se înțeleagă dacă era genul de criminal solitar sau ar fi putut avea complici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează