SPORTURI  »  INVESTIGATII EXTRASPORT  »  TOLO.RO

EXCLUSIV / Laptop, aparat foto digital și stickuri de memorie descoperite în casa lui Gheorghe Dincă! Asasinul are și cont de Facebook!

Articol de - Publicat marti, 06 august 2019 19:40

Surpriză de proporții pentru anchetatori: în ciuda fațadei sale de om lipsit de contact cu lumea, asasinul din Caracal folosea tehnologie modernă.

Cu fiecare zi care trece, povestea lui Gheorghe Dincă devine și mai complicată. La percheziții, echipa de criminaliști a descoperit, în afară de telefoanele învechite, un laptop, o cameră foto digitală și stickuri de memorie. Camera foto ”nu e ultima generație, dar e modernă”, spun sursele Libertății.

DIICOT a luat mandat de percheziție informatică și, în zilele următoare, va investiga memoria device-urilor reperate în casa din Caracal.

Combinația telefoane vechi, ”cu butoane”, mai greu de reperat, și tehnologie modernă în locuință este una dintre ”amprentele” infractorilor.

”Casa era înt-o dezordine de nedescrie, cu zeci de haine aruncate, maldăre de lucruri, nu știai unde era locul de masă și cel de dormit”, au descris anchetatorii locuința.

În combinație cu acest aparent haos, au apărut însă urmele unei personalități stranii, eficiente și conectate la mijloacele lumii contemporane. E același om care a reușit, conform propriilor mărturii, să scape de cadavrele Alexandrei și Luizei în interval de ore și care i-a șocat pe investigatori în dimineața prinderii sale, pe 26 iulie, prin precizia răspunsurilor în clipele tensionate ale capturării.

Ce ne-a frapat la prima întâlnire cu Dincă, chiar când am intrat în casă dimineața la 6.00, a fost că era ”prezent” și avea răspunsuri prompte la întrebări cheie
Judiciarist din echipa de investigații

”Nu vrem să avansăm ipoteze, însă e posibil să descopere pornografie infantilă în memoria aparatelor descoperite”, susține un om care cunoaște ancheta.

O surpriză și mai mare constă în descoperirea unui cont de Facebook al lui Gheorghe Dincă! Contul i-a fost făcut lui Dincă de un puști, conform primelor urme luate de investigatorii care cercetează ”urmele” digitale ale bărbatului de 66 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează