SPORTURI  »  INVESTIGATII EXTRASPORT  »  #MERGEMDUPASISTEM

Facultatea de Medicină a descoperit diploma reală falsificată de "ginecologul" de la Spitalul Ilfov: "Îi aparține unui absolvent de jurnalism din 2008, iar Raluca Bîrsan a folosit niște ștampile false"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 15:33

Secretariatele Rectoratului și Decanatului UMF Carol Davila au căutat, azi-noapte, la rugămintea decanului Cătălin Cîrstoiu, care este sursa falsului descoperit de ziarul Libertatea la Spitalul Județean Ilfov

Investigație de Mirela Neag, Alexandra Nistoroiu, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Marți, 12 februarie, Libertatea a expus pretinsa diplomă de absolvire a Facultății de Medicinăpusă la dosarul spitalului public de către falsul medic Raluca Bîrsan.

Zeci de mame de pe grupurile de internet au reacționat, recunoscând-o în Raluca Bîrsan pe cea care „ne-a cusut la încheierea cezarianei când s-au născut copiii noștri”.

„Pentru că este vorba despre reputația unei instituții de prestigiu, chiar dacă nu avem absolut nicio vină, le-am solicitat colegilor mei să vadă după serie despre ce diplomă este vorba. Ei au găsit că diploma originală îi aparține de fapt lui Barbu Constantin-Alin, fiind eliberată în 2008, de Universitatea «Lucian Blaga»”, a explicat decanul Facultăţii de Medicină din cadrul UMF Carol Davila, Cătălin Cîrstoiu.

 

Diploma originală îi aparține unui student al Facultății de Jurnalistică din Sibiu

În loc de Universitatea „Lucian Blaga din Sibiu”, pe diploma falsă scrie „Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila – București”. A mai fost modificat și anul absolvirii – diploma originală a fost eliberată în 2008, iar cea falsă în 2012, precum și durata studiilor – 4 ani pe diploma originală, 6 pe cea a Ralucăi Bîrsan, dar și datele personale.

Un element a rămas însă comun: seria și numărul diplomei, care au și dus la identificarea originalului.

Diploma falsă depusă de Raluca Bîrsan la dosarul Spitalului Județean Ilfov

Diploma Ralucăi Bîrsan a ridicat de la început semne de întrebare, căci ștampila este a decanatului, în timp ce pe cele emise de UMF Carol Davila este pusă cea a rectoratului.

În plus, scrisul este cu italic, iar „numele ministerului emitent care figurează pe document, Ministerul Educației Cercetării și Tineretului, nu era în 2013”, a declarat Cătălin Cîrstoiu, în articolul în care Libertatea a dezvăluit că Raluca Bîrsan activează de zece ani la secția de Ginecologie a Spitalului Județean Ilfov, în baza unui contract de „voluntar cu activitate medicală”, fără parafă de la DSP şi fără niciun aviz de la Colegiul Medicilor.

Astăzi, ziarul a dezvăluit că Raluca Bîrsan n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și a abandonat definitiv Școala de Arte și Meserii „Unirea” în clasa a IX-a!

 

Citește și: 

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează