SPORTURI  »  INVESTIGATII EXTRASPORT  »  TOLO.RO

În urma dezvăluirilor din Libertatea, Europa FM a anunțat că renunțase la campania publicitară comandată de Gabriela Firea și că donează cei 167.000 de lei încasați deja!

Articol de , , - Publicat joi, 31 octombrie 2019 09:00

”Încă de la începutul lunii octombrie ne-am dat seama că, de fapt, e o campanie în care e elogiat primarul, nu realizările din spitale, și am oprit-o. N-am vrut să pară o laudă și n-am anunțat oprirea. Dar astăzi am văzut ce a publicat Libertatea în legătură cu suprevaluările de la Gomoiu și am decis să facem totul public”, a spus Andrada Burdălescu, directorul postului Europa FM.

7 televiziuni, 8 stații radio și 13 siteuri au primit 5,2 milioane de lei (TVA inclus) de la Administrația Spitalelor din București (ASSMB), ca să facă publicitare realizărilor din domeniul sănătății.

Gabriela Firea a decis ca această campanie să fie plătită de către ASSMB, iar derularea campaniei publicitare a fost făcută, conform surselor din Primărie, prin Direcția de Programe. ”Șef aici este Vasile Apostol, o persoană extrem de apropiată de Gabriela Firea”, a explicat o altă sursă din PMB.

Libertatea a publicat azi informația că suma de 1,1 milioane de euro a fost folosită pentru o campanie publicitară de trei luni de zile (15 august – 15 noiembrie), care elogiază, printre altele, spitalul de copii Gomoiu, despre care Primăria știe foarte bine că a fost construit cu supraevaluări care ating și 2.000%!

De unde știe Primăria de supraevaluările de la spitalul Gomoiu? Atât din raportul Corpului de Control al Guvernului, încheiat în 2017, cât și din rapoartele din 2019 ale experților tehnici angajați de ASSMB.

Astăzi, unul dintre posturile de radio contractate de către ASSMB, Europa FM, a anunțat în emisiunea matinală că a renunțat la campanie și că va oferi spațiile ONG-ului insultat de Gabriela Firea.

Informația a apărut prima oară pe contul de Facebook al jurnalistului Bogdan Ocnaru.

Da, e adevărat, l-am rugat pe Moise Guran să anunțe pe post faptul că noi am renunțat din octombrie.
Andrada Burdălescu, directorul Europa FM pentru Libertatea

”Încă de la începutul lunii octombrie ne-am dat seama că, de fapt, e o campanie în care e elogiat primarul, nu realizările din spitale, și am oprit-o”, a explicat ea.

După dezvăluirile din ziarul de azi, cei de la Europa FM au decis să anunțe că opriseră deja campania și să se decidă să doneze spațiile asociației ”Dăruiește Viață”.

După apariția articolului din Libertatea, Gabriela Firea a trimis inspectorii de integritate la ASSMB, cel care are în subordine Gomoiu, susțin surse din Primărie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează