SPORTURI  »  INVESTIGATII EXTRASPORT  »  TOLO.RO

Nora primarului din Petrăchioaia, către Libertatea: “Eu și soțul meu lucrăm în alte domenii. Soțul meu se știe cu administratorul bălții, în mediul rural toată lumea se cunoaște”

Articol de , , - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 12:00

Reacția femeii vine după ce primarul comunei, Mihai Dobre, nu a răspuns, timp de mai multe zile, solicitărilor și întrebărilor ziarului, în timp ce fiul său, omul din spatele bălții Măineasa din localitate, nu a fost găsit.

Soția lui Mugur Dobre, fiul primarului din comuna Petrăchioaia, susține că acesta nu are legătură cu firma piscicolă și cu afacerea, în ciuda mărturiilor și dovezilor prezentate de Libertatea.

Ziarul a dezvăluit astăzi că fiul primarului din Petrăchioaia, care a intrat în atenția publică după ce a apărat un șofer care numise „cioară” o elevă de 13 ani, a primit balta din aceeași comună. Mai mult, acesta i-a numit „cioroi”, pe rețelele de socializare, pe cei care s-au plâns de lipsa peștelui.

În aceeași declarație, nora primarului recunoaște că Mugur Dobre “a mai lăsat comentarii, uneori chiar nepotrivite”, dar asta “cu mult timp în urmă”.

Iată întreg comentariul femeii:

“Bună ziua!

Numele meu este Dobre Andrei Alina și vă scriu in legătură cu fotografia care a apărut astăzi în cotidianul Libertatea.

Fotografia a fost preluată de pe contul meu de Facebook, iar subiectul la care faceți referire nu are nicio legătură cu imaginea mea și a celorlalte persoane din acea fotografie.

Aveți datoria legală de a vă informa înainte de a publica o știre și mai ales de a folosi imaginea unei persoane fără acordul ei, asta având în vedere faptul că nici eu și nici soțul meu nu suntem persoane publice.

Subiectul pe care l-ați abordat dumneavoastră în cautare de “senzațional” este de departe eronat, conține numai informații false pentru care cei ce au “investigat” vor suporta consecințele prevăzute de lege.

Atât eu cât și soțul meu lucram în alte domenii decât cele menționate de dumneavoastră, în alta localitate dintr-un alt județ, nu avem nicio legătură cu societatea amintită în articol. Nu neg faptul că soțul meu se cunoaște cu administratorul bălții, după cum probabil știți în mediul rural “toată lumea se știe cu toată lumea”, nu dezmint faptul că a mai lăsat comentarii uneori chiar nepotrivite (lucru întâmplat cu mult timp în urmă), dar de aici până la crearea unui astfel de subiect care ne pune într-o situație stânjenitoare este o distanță foarte mare.

Dacă soțul meu era administratorul acelei bălți folosea pagina de promovare a acesteia pentru a adăuga comentarii la adresa nemulțumiților, după cum ați scris.

Atât eu cât și soțul meu am fost toată ziua sunați în legătură cu această știre. Cu ce drept s-a folosit imaginea mea în acest articol? Cum se pot dovedi cele scrise de “investigatorul” dumneavoastră?

Vă solicit sa scoateți fotografiile întrucât nu avem nicio legătură cu acest subiect! Zi frumoasă!”, a scris aceasta.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează