SPORTURI  »  JO 2012  »  ACCIDENTARE

Aproape de o accidentare stupidă! Alina Dumitru s-a lovit la cap cînd ducea gunoiul :S

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 26 iulie 2012 18:30

Campioana olimpică de la Beijing la judo, Alina Dumitru, s-a accidentat la cap, miercuri seară, în momentul în care voia să arunce gunoiul, ea având nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a lovit de un dulap.

Alina Dumitru a declarat că s-a lovit în apropierea tâmplei drepte, iar în urma accidentului are o mică zgârietură.

"S-a întâmplat aseară când aruncam gunoiul. M-am lovit de un dulap mai mare. M-am accidentat uşor, mi-am pus gheaţă şi am o mică zgârietură. Nu e nimic grav", a spus Dumitru, pentru Mediafax.


Mama sportivei, Mariana Dumitru, susţine că fata ei va obţine o medalie chiar şi în ciuda acestei accidentări. "M-a sunat, şi mi-a spus că s-a lovit la cap. Nu e nimic grav, a fost nevoie de o pungă cu gheaţă, dar îşi va reveni şi va cuceri o medalie. Are un cucui lângă tâmplă, dar nu e nimic grav. Mă doare sufletul la fiecare accidentare sau buşitură de-a ei. Cea mai gravă a avut-o la un concurs internaţional, când i-a sărit cotul", a spus mama sportivei, Mariana Dumitru, care este prezentă la Londra, graţie companiei Procter&Gamble în cadrul campaniei.


Alina Dumitru va intra sâmbătă în competiţie la Jocurile Olimpice, ambii părinţi urmând să o încurajeze din tribune pentru prima dată la o competiţie internaţională.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gabrielaj
gabrielaj  •  27 Iulie 2012, 00:27
Postat de botizan pe 26 Iulie 2012, 18:46

:))) era beata? :))

.....iar sunteti prosti, nu comentati aiurea !!!!! Hai Alina succes te vedem bine pe podium cu medalia de aur. HAI ROMANIA!!!!

yahoooo
yahoooo  •  26 Iulie 2012, 19:57

Hai ca o luati la cioc grav gisipisitilor.

botizan
botizan  •  26 Iulie 2012, 18:46

:))) era beata? :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează