SPORTURI  »  JO 2012  »  ECHITAŢIE

Argint pentru prinţesă » Nepoata Reginei Elisabeta a termina pe locul doi concursul pe echipe la echitaţie

Zara Phillips este foarte pasionată de cai.
Zara Phillips este foarte pasionată de cai.

Articol de - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 01 august 2012 19:13

Zara Phillips, nepoata Reginei Elisabeta, şi calul High Kingdon, au ocupat locul 2 pe podium în concursul pe echipe.

Zara (31 de ani) este fiica Prinţesei Anne, soţia rugbystului Mike Tindall. Dar Zara este şi o talentată sportivă, pasionată de cai şi de concursurile complete din echitaţie.

Ea, alături de echipa Marii Britanii, a cucerit medalia de argint, clasîndu-se în spatele Germaniei şi înaintea Noii Zeelande. 23.000 de fani englezi au susţinut-o în fiecare dintre cele patru zile ale concursului complet, format din dresaj, cross-country şi sărituri.

Prinţesa Zara ar fi trebuit să participe şi la Jocurile Olimpice de la Atena şi Beijing, dar calul ei de atunci, Toytown, s-a accidentat de două ori. Nepoata reginei pare construită genetic pentru concursurile de echitaţie. Tatăl ei, căpitanul Mark Phillips, a luat parte la Jocurile Olimpice de la Munchen, din 1972, iar mama sa, Anne, a participat la ediţia din 1976, la Montreal.

Deşi acum a luat argintul, Zara Tindall-Phillips este plină de medalii de aur la alte competiţii. Este triplă campioană europeană, atît cu echipa Marii Britanii, cît şi individual, dar şi campioană mondială, la individual, în 2006.

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează