SPORTURI  »  JO 2012  »  VOLEI PE PLAJĂ

Au încătuşat voleiului de plajă! » Fetele pot renunţa la bikini pentru pantaloni scurţi

Articol de - Publicat sambata, 21 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 iulie 2012 21:02

Echipamentul de volei de plajă s-a schimbat. A devenit mai sobru, mai "decent", iar sportivele pot alege să poarte fie bikini, fie pantaloni scurţi.

Fetele au jurat însă că-şi vor păstra bikini, subliniind că ştiu că uneori privirile spectatorilor nu se dezlipesc de pe această parte a echipamentului, dar că pentru ele este cel mai comod. Zara Dampney şi Shauna Mullin, prima echipă britanică de la JO, spun că bikini sînt cel mai potrivit echipament pentru acest sport.

"Sînt perfecţi. Jucăm în ţări unde este foarte cald şi nu-mi pot imagina că pot port altceva cînd sar în nisip. Eu tot bikini voi purta", a spus Mullin. "Nu mă deranjează foarte tare că bărbaţii se uită după fundurile noastre, dar aş prefera ca lumea să ne aprecieze şi pentru ceea ce jucăm, şi pentru munca pe care o depunem".

Şi Phelps e supărat!
Şi tot din cauza echipamentului. Înotătorul american, care are 14 medalii olimpice în vitrină, s-a declarat nemulţumit de faptul că nu va avea voie să expună steagul ţării sale pe ambele părţi ale căştii sale. Phelps a postat pe Twitter: "Înainte aveam voie să purtăm acest însemn şi pe partea din faţă, şi pe partea din spate a căştii. Pentru un motiv pe care nu-l înţeleg, regulile s-au schimbat. Iubim la nevoie un comitet de organizare care să ne spună în permanenţă ce NU avem voie să facem"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează