SPORTURI  »  JO 2012  »  GIMNASTICĂ

Decizia finală: Drăgulescu rămîne acasă » Cel mai titrat gimnast român al momentului nu merge la JO

Drăgulescu a ratat Jocurile Olimpice din acest an.
Drăgulescu a ratat Jocurile Olimpice din acest an.

Articol de - Publicat vineri, 13 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 iulie 2012 16:04

Conducerea FRG a stabilit ieri componenţa finală a echipelor olimpice, iar Marian Drăgulescu (31 de ani) nu se regăseşte în cea masculină.

Cele zece zile de graţie oferite de federaţie pentru a demonstra că merită să facă parte din echipa pentru Jocurile Olimpice nu i-au fost suficiente lui Marian Drăgulescu.

Comitetul Executiv al FRG a decis ieri componenţa finală a loturilor de gimnastică pentru Londra, iar multiplul campion olimpic nu se află pe listă. Singura modificare faţă de delegaţia anunţată de COSR săptămîna trecută este înlocuirea Ralucăi Haidu cu Diana Chelaru în echipa feminină.

"Dacă Drăgulescu arată într-o săptămînă şi jumătate că poate să-şi facă exerciţiile, orice e posibil", a declarat, pe 3 iulie, Adrian Stoica, preşedintele federaţiei române de gimnastică. Drăgulescu şi Haidu vor fi rezervele celor două echipe, dar nu vor face deplasarea la Londra, precum cele de la scrimă şi canotaj, ci vor sta în stand by la Bucureşti.

"Pînă cu 24 de ore înainte de începerea concursului, adică pînă pe 28 iulie, există posibilitatea de a face înlocuiri în echipă prin nişte canale ceva mai complicate", a explicat şeful FRG.

Echipele pentru JO

Feminin: Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa, Larisa Iordache, Diana Chelaru şi Diana Bulimar
Masculin: Flavius Koczi, Marius Berbecar, Ovidiu Buidoso, Cristian Băţagă, Vlad Cotuna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dreamer123
dreamer123  •  13 Iulie 2012, 14:53

super !

florinf1
florinf1  •  13 Iulie 2012, 09:49

Daca tanti jurnalista Mirela Neag ar iesi din birou si s-ar documenta mai bine - miercuri in complexul Lia Manoliu a fost o alta verificare a lotului , verificare la care au avut acces si jurnalistii - ar vedea ca Marian chiar are probleme la piciorul accidentat . Nu are nimeni nimic cu el ,toata lumea doreste ca Dragulescu sa poata concura , ideea este ca trebuie sa fie apt100% . El nu merge la Londra decat daca are sanse la aur . E singura medalie care-i lipseste , aurul olimpic.

comarc
comarc  •  13 Iulie 2012, 08:17

Nu stiu ce tot comentati. Poate omul este accidentat. In articol zic astia ca nu "poate să-şi facă exerciţiile" deci banuiesc ca revine dupa o accidentare sau nu e inca refacut. In conditiile astea daca nu poate sa evolueze la un antrenament corespunzator cum sa il ia la Olimpiada?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează