SPORTURI  »  JO 2012  »  JUDO

E bun şi argintul » Corina Căprioriu: ”Sînt foarte bucuroasă. Este o medalie olimpică totuşi”

Corina Căprioriu, dreapta, a cedat foarte greu în fața rivalei nipone (foto: Raed Krishan)
Corina Căprioriu, dreapta, a cedat foarte greu în fața rivalei nipone (foto: Raed Krishan)

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 iulie 2012 20:53

Corina Căprioriu nu este prea dezamăgită după ce a pierdut finala la categoria 57 kg în concursul de judo de la Olimpiadă, unde a cucerit argintul după ce a fost învinsă foarte greu de japoneza Kaori Matsumoto, campioană mondială în 2010.

"Sînt foarte bucuroasă. Este o medalie olimpică totuşi. Trebuie să continuu pe acest drum, să îmi fac lupta mea şi să am încredere în forţele mele. Dacă nu eşti atent o secundă, totul se poate termina. După ce am obţinut calificarea la Jocurile Olimpice mi-am impus să fiu pe podium. Mă gîndeam să-mi cînte imnul, dar asta e", a spus judoka de 26 de ani.

Corina e originară din Lugoj şi legitimată la CSM Cluj, unde se pregăteşte de 13 ani în cadrul lotului olimpic feminin, cu antrenorul Florin Bercean. Ediţia de la Londra reprezintă prima sa participare la JO. La senioare mai are o medalie de bronz mondială, un aur şi un bronz european, plus medalii la alte competiţii internaţionale (9 de aur, 5 argint, 10 bronz).

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
madddoc
madddoc  •  30 Iulie 2012, 22:16

Felicitari Corina!

mirceatgm
mirceatgm  •  30 Iulie 2012, 21:54

Bravo Corina! Sincer, eu nici acum n-am inteles greseala care a determinat arbitrii sa ia o astfel de decizie! Sincere felicitari! Sper ca Victor Ciutacu si Badea sa se abtina, macar de data asta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează