SPORTURI  »  JO 2012  »  FESTIVITATE DE PREMIERE

FOTO Olimpicii au fost decoraţi de Preşedintele României: "Vă mulţumesc în numele tuturor românilor!"

Poza de grup cu sportivii care au cîştigat medalii la Jocurile Olimpice de la Londra +14   FOTO
Poza de grup cu sportivii care au cîştigat medalii la Jocurile Olimpice de la Londra

Articol de - Publicat luni, 13 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 august 2012 21:36

Sportivii români medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Londra, dar şi antrenorii acestora, au fost decoraţi în această seară de Preşedintele interimar al României, Crin Antonescu şi de către Prim-Ministrul României, Victor Ponta. Festivitatea de premiere a avut loc la Palatul Cotroceni, iar evenimentul a durat aproximativ 30 de minute.

Au fost premiaţi: Sandra Izbaşa, Cătălina Ponor, Alina Dumitru, Alin Moldoveanu, Tiberiu Dolniceanu, Rareş Dumitrescu, Florin Zalomir, Roxana Cocoş, Alexandru Siliţeanu, Corina Căprioriu, Diana Chelaru, Diana Bulimar, Larisa Iordache, Răzvan Martin.

Alături de sportivii medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Londra au mai fost decoraţi antrenorii loturilor care au adus medalii României.

La finalul festivităţii de decorare, Crin Antonescu a ţinut un discurs în faţa sportivilor şi antrenorilor. "Este o bucurie unică de a ne întîlni şi celebra succesele româneşti din sport. Ceea ce faceţi pentru această ţară este unic şi nu ne întîlnim foarte des cu această ocazie. Vă felicit pe toţi şi sper din tot sufletul ca vor veni în viitor mai multe resurse pentru sportul românesc", a precizat Crin Antonescu.

Deasemenea, Victor Ponta le-a transmis acestora un mesaj: "Ce faceţi dumneavoastră pentru sport în acest moment este o minune. Dacă nu înţelegem că trebuie făcut ceva rapid pentru sportul românesc vom avea mai puţine medalii cîştige la Jocurile Olimpice din 2016, şi mult mai puţine în 2020. Nimeni nu poate face mai mult pentru România decît dumneavoastră".

Atît Crin Antonescu, cît şi Victor Ponta au declarat că vor să facă mult mai mult pentru sportul românesc pentru a avea continuitate şi puterea de a ne bate cu marile puterii ale lumii la competiţiile internaţionale la care vor participa sportivii români. "De azi înainte trebuie să investim în sport înainte, nu doar după ce reuşim să facem perfomanţe", a punctat Ponta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (181)
yellow_wolves
yellow_wolves  •  14 August 2012, 18:44
Postat de rexrapidistul pe 14 August 2012, 09:50

In sfarsit la Cotroceni aseara a fost o atmosfera destinsa si un aer respirabil, oare de ce ?, A!! premiile si decoratiile au fost facute de 2 OAMENI, ceace nu s-a intamplat in 8 ani pana acum!

2 oameni? un cuplu vrei sa spui?

rexrapidistul
rexrapidistul  •  14 August 2012, 09:50

In sfarsit la Cotroceni aseara a fost o atmosfera destinsa si un aer respirabil, oare de ce ?, A!! premiile si decoratiile au fost facute de 2 OAMENI, ceace nu s-a intamplat in 8 ani pana acum!

wollt..
wollt..  •  14 August 2012, 02:50

sa va iau presedintele pe bara la masina ... lingailor . ___ ciuma rosie se asterne ... noapte buna Romania

Vezi toate comentariile (181)
Comentează