SPORTURI  »  JO 2012  »  ATLETISM

FOTO şi VIDEO Sticla cu bucluc » Un bărbat a fost arestat la finala de 100 de metri băieţi. Vezi de ce

Sticla a aterizat în spatele sprinterilor chiar înainte de start (foto: Reuters) +4   FOTO
Sticla a aterizat în spatele sprinterilor chiar înainte de start (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 06 august 2012 10:28

Moment tensionat chiar înainte de startul probei de 100 metri plat masculin de la Jocurile Olimpice de la Londra. Despre el s-a aflat imediat după terminarea cursei. Atunci, un bărbat a fost arestat pentru că a aruncat o sticlă de plastic în direcţia sprinterilor.

Vezi AICI incidentul şi cursa.

"Un bărbat a fost arestat la stadionul olimpic. El a proferat injurii şi apoi a aruncat o sticlă de plastic pe pistă", a declarat un purtător de cuvînt al Scotland Yard. Acesta a subliniat că cel reţinut este în detenţie la un post de poliţie din estul Londrei. Finala a fost cîştigată de jamaicanul Usain Bolt, care a spus că nu a remarcat nimic.

"Toată lumea mă întreabă de asta, dar eu nu am remarcat nimic", a declarat jamaicanul. Sticla a căzut în culoarul din spatele lui Yohan Blake (culoarul 5), în momentul în care sprinterii erau în aşteptarea startului, cu două-trei secunde înainte de plecare. "Nu am văzut nimic", a spus şi Blake, care a cucerit medalia de argint.

Usain Bolt a cîştigat, duminică, medalia de aur în proba de 100 metri din cadrul concursului de atletism de la JO. Bolt şi-a păstrat titlul olimpic cucerit la Beijing în 2008. El a fost înregistrat cu timpul de 9 secunde şi 63 de sutimi, nou record olimpic. Pe locul secund s-a clasat un alt jamaican, Yohan Blake (9.75), campionul mondial din 2011, iar medalia de bronz i-a revenit americanului Justin Gatlin (9.79).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ghpahonea
ghpahonea  •  06 August 2012, 14:44

s-a vazut foarte clar faza aseara la tv in direct. ideea celui care a aruncat era foarte clara : descalificarea lui Bolt ! atletii asteptau semnalul de start, erau foarte incordati, concentrati si orice zgomot asemanator ar fi dat un start fals deci descalificarea. nu-i prost deloc cel care a aruncat. putea sa o faca inante de prezentarea sportivilor, sau in timpul ei..

ziggyman
ziggyman  •  06 August 2012, 12:50
Postat de nemonyta pe 06 August 2012, 12:03

eu nu as fi sigur ca asafa powel s-a accidentat, a tras cat de tare a putut si la un momentat dat a cam pierdut ritmu...cand s-a vazut pe ultimu loc s-a gandit ca ar da mai bine daca ar fi accidentat. mna...asta e parerea mea, nu e neaparat sa am si dreptate..

sincer chiar cred ca asa a facut s-a si vazut pe reluare ca se uita la aia cum trec si gata

nemonyta
nemonyta  •  06 August 2012, 12:03

eu nu as fi sigur ca asafa powel s-a accidentat, a tras cat de tare a putut si la un momentat dat a cam pierdut ritmu...cand s-a vazut pe ultimu loc s-a gandit ca ar da mai bine daca ar fi accidentat. mna...asta e parerea mea, nu e neaparat sa am si dreptate..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează