SPORTURI  »  JO 2012  »  SPECIAL

FOTO Vacanţe olimpice » Pe unde au fost sportivii care ne-au reprezentat la Londra

Larisa Iordache şi Diana Bulimar, la Agios Gordios Beach, în insula Corfu, împreună cu o admiratoare +8   FOTO
Larisa Iordache şi Diana Bulimar, la Agios Gordios Beach, în insula Corfu, împreună cu o admiratoare

Articol de - Publicat vineri, 31 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 30 august 2012 19:23

După Olimpiadă, sportivii români prezenţi la Londra şi-au luat o bine meritată pauză. Ei au petrecut din România pînă în Grecia, din Italia pînă la Miami.

Olimpicii români au plecat care încotro, în vacanţă, după ce s-au întors de la Jocurile Olimpice de la Londra. "După ce în ultimul an, cu greu am găsit cîteva zile libere, acum avem şi noi timp de relaxare. Nu am făcut mare lucru, dar măcar nu mai avem grija antrenamentelor", a declarat vicecampioana olimpică de la Londra, Corina Căprioriu. Judoka nu a plecat din ţară, petrecîndu-şi timpul cu prietenii între Timişoara şi Cluj-Napoca.

Pugilistul Bogdan Juratoni a rămas şi el în ţară. De acasă, de la Deva, a făcut "naveta" spre bazinele de la Geoagiu Băi, cu prietenii, iar apoi a plecat la mare. Bogdan nu a luat încă o decizie în ceea ce priveşte viitorul său. "Nu ştiu ce să fac, cei de la Interbox mi-au propus să trec la profesionism, dar nu le-am dat încă un răspuns", a declarat pugilistul.

Pe plajă, la Miami
Cel mai îndepărtat loc de vacanţă a fost ales de poloistul Andrei Iosep. Andrei a vizitat partea de sud-est a Statelor Unite, petrecînd cîteva zile minunate pe plajele din Florida. A ajuns şi la International Swimming Hall of Fame în Fort Lauderdale, dar şi la American Airlines Arena, acolo unde dispută meciurile de baschet Miami Heat.

Larisa Iordache şi Diana Bulimar, medaliatele cu bronz cu echipa de gimnastică la Londra, au petrecut o săptămînă în Grecia, în insula Corfu. Spadasina Ana Maria Brînză nu a plecat nicăieri. "Am rămas în Bucureşti, să-mi adun gîndurile. Cînd vom reveni la antrenamente, trebuie să fim mai puternice", a declarat Ana.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rapidistul85
rapidistul85  •  31 August 2012, 09:48

Saracie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează