JO 2012    •   PROBLEME

GALERIE FOTO » Larisa Iordache, cu piciorul bandajat la antrenamentul pe podium

Foto: Raed Krishan

Articol de — Marian Ursescu, Luminiţa Paul, Raed Krishan (foto) Vineri, 27 Iulie 2012

În această seară a avut loc antrenamentul pe podium al gimnastelor noastre. Şedinţa de pregătire din sala North Greeenwich a început la sol şi s-a încheiat la bîrnă.Larisa Iordache n-a participat la exerciţiile de la sol, iar la bîrnă a executat mişcările avînd piciorul stîng, cel cu dureri, protejat de o faşă elastică. Gimnasta s-a ferit să aterizeze pe piciorul cu probleme.

"Încă nu ştim ce va fi, depinde cum evoluează lucrurile după această repriză de mişcare. Dacă va fi bine, poate face toate aparatele pentru a se califica la individual. E greu de spus acum", a declarat Mariana Bitang, care a fost asaltată de reprezentanţii presei internaţionale, dornici să ştie ce se întîmplă cu Larisa. Gimnasta nu a făcut nici o declaraţie.

Larisa acuză de cîteva zile dureri severe în zona călcîiului stîng. Ea a fost tratată cu antiinflamatoare şi ultrasunete, dar durerile au persistat. I s-a făcut o rezonanţă magnetică şi verdictul medicilor din Satul Olimpic a fost “fasciită”. Conform specialiştilor, fasciita pe înţelesul tuturor este o afecţiune a membranei care înveleşte călcîiul, pe care e posibil ca Larisa să şi-o fi lezat la zecile de mii de aterizări, după salturile pe bîrnă. Citeşte mai multe AICI.

Bitang: ”Să fim realişti! Şansele echipei la o medalie au devenit nule prin accidentarea Larisei”


Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase