SPORTURI  »  JO 2012  »  JOCURILE PARALIMPICE

Ghinion » Novak a ratat altă medalie pentru doar 3 secunde

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 septembrie 2012 16:45

Eduard Carol Novak s-a clasat pe locul opt în cursa de ciclism pe şosea din cadrul Jocurilor Paralimpice de la Londra, ce s-a desfăşurat pe distanţa a 80 de kilometri.

Rutierul român a venit la 16 secunde de învingătorul Igor Dementiev (Ucraina). Pe locurile doi şi trei s-au situat Xinyang Liu (China) şi Michele Pittacolo, ultimul trecînd linia de sosire cu numai trei secunde înaintea lui Novak. Celălalt român prezent în cursă, Imre Torok, a abandonat după 32 de kilometri.

Anterior, Eduard Carol Novak obţinuse o medalie de aur, în proba de urmărire pe velodrom, şi una de argint, la contratimp pe şosea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
lardin
lardin  •  06 Septembrie 2012, 18:13

tinand cont ca are handicap doar laba piciorului, ar putea reprezenta cu brio romania si la probele normale. si nu cred ca gresesc, uitandu-ma la timpii scosi. bravo tie!

yoz7777
yoz7777  •  06 Septembrie 2012, 16:04

Felicitar! Chair daca n-a iesit medalie azi, esti mare! Bravo!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează