SPORTURI  »  JO 2012  »  ATLETISM

Hattrick, Bolt! » Jamaicanul s-a impus şi la 4x100m, apărîndu-şi la Londra cele trei medalii de aur de la Beijing

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 11 august 2012 23:33

Usain Bolt nu poate fi oprit! "Fulgerul" a bifat al treilea aur la Londra, după ce a cîştigat alături de echipa Jamaicăi şi proba de 4x100 de metri.

Jamaicanul şi-a apărat la Londra toate cele trei medalii de aur cucerite la Beijing în urmă cu patru ani. După victoriile la 100 şi 200 de metri, Bolt şi-a apărat şi aurul la 4x100m, unde echipa sa a doborît recordul mondial.

În finala de la Jocurile Olimpice, alături de Nesta Carter, Michael Frater şi Yohan Blake, Usain Bolt a modificat din nou recordul mondial. Ştafeta Jamaicăi a devenit astăzi prima din istoria care coboară sub 37 de secunde la 4x100m. Timpul oficial în care cei patru au fost cronometraţi e 36,84 secunde.

Pe locul doi a sosit ştafeta Statelor Unite, care, în componenţa Kimmons, Gatlin, Tyson Gay şi Bailey au egalat vechiul record mondial, 37,04 secunde, stabilit de Jamaica la Daegu.

Podiumul a fost completat de echipa din Trinidad & Tobago.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează