SPORTURI  »  JO 2012  »  COSR

Minister dator » ANST trebuie să plătească forului olimpic român în jur de 5 milioane de euro

Octavian Morariu aşteaptă un semn de la ministrul Daniel Funeriu
Octavian Morariu aşteaptă un semn de la ministrul Daniel Funeriu

Articol de - Publicat miercuri, 07 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 decembrie 2011 21:50

COSR aşteaptă, de o lună de zile, banii ce i se cuvin de la Loteria Română şi din taxele şi accizele colectate de stat pe tutun şi alcool. "Ştim că banii de la Loterie se află în conturile Autorităţii, dar nu înţelegem de ce nu-i virează către noi!? Cît priveşte cota ce ne revine din accizele pe tutun şi alcool, am primit doar o mică parte", a declarat Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR.

Răspunsul primit de la ANST nu-i mulţumeşte deloc. "Banii de la Loterie sînt blocaţi fiindcă Ministerul Educaţiei e în proces cu aceasta şi ultima înfăţişare este în ianuarie. Despre banii din accizele pe tutun şi alcool, încă aşteptăm notificarea de la minister", a explicat preşedinta Doina Melinte. "Nu ştiu despre ce este vorba", a fost declaraţia lui Corvin Nedelcu, secretarul general al MECTS.

COSR estimează că ANST are să-i dea 750.000 de euro din banii de la Loterie. "Din accizele pe tutun şi alcool nu ştim care este suma exactă, dar e vorba despre mulţi bani. În ultimă instanţă, ne vom cere drepturile în justiţie", a precizat oficialul COSR.

1,5 miliarde de euro colectează statul din accize şi taxe pe tutun şi alcool. 1% ajung în contul ANST, iar o treime din aceştia (5 milioane de euro), la COSR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close