SPORTURI  »  JO 2012  »  JOCURILE OLIMPICE 2012

Olimpiada de la metrou » Londra 2012 a început deja la Bucureşti

Bucureştenii sînt încîntaţi de promovarea Olimpiadei // Foto: Cristi Preda
Bucureştenii sînt încîntaţi de promovarea Olimpiadei // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 06 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 iulie 2012 21:54

Postul DolceSport, cel care va transmite, alături de TVR, Jocurile Olimpice de la Londra, a branduit în mod original 3 staţii de metrou din Capitală ca să marcheze evenimentul.

La Piaţa Romană, Piaţa Unirii şi Eroilor, bucureştenii se pregătesc intens de probele de la Olimpiada. Aleargă să prindă metroul sau să ajungă cît mai rapid acasă. DolceSport a branduit staţiile de metrou cu panouri uriaşe de la o probă feminină de atletism.

Fiecărui culoar de concurs îi corespunde o poartă de ieşire din subteran. "O idee interesantă, foarte tare, păcat că nu sînt făcute culoare şi pe peron! Trăgeam şi-un concurs rapid pînă venea metroul", glumesc cîţiva puşti.

DolceSport va transmite de la Olimpiadă turneul de fotbal, turneele de tenis masculin şi feminin, sărituri în apă, gimnastică ritmică, ciclism pe velodrom şi volei pe plajă.

În plus, meciurile din faza grupelor contînd pentru turneele de baschet, handbal şi volei, concursurile de atletism, nataţie, gimnastică, scrimă, canotaj şi kaiac-canoe vor fi simultan şi pe TVR.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează