SPORTURI  »  JO 2012  »  ÎNOT

Un dublu campion olimpic face o mărturisire jenantă: ”Am urinat în bazin” :O

Ryan Lochte într-un moment de relaxare (foto: Reuters)
Ryan Lochte într-un moment de relaxare (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 06 august 2012 09:52

Ce poate să facă un înotător cînd îi vine să urineze în momentul în care se află în bazin, ba şi în plin concurs? Răspunsul îl oferă nimeni altul decît un dublu campion la Olimpiada de la Londra, americanul Ryan Lochte.

”Bineînţeles că mi-a venit să fac pipi în timp ce eram în bazin. O dată chiar şi în timpul cursei. Probabil, din cauza apei tratate cu clor. Nu am avut ce face. Am urinat acolo, în bazin. Nu era locul ideal, dar am fost obligat să recurg la aşa ceva”, a mărturisit sportivul american de 28 de ani.

La JO de la Londra, Lochte a cucerit două medaliii de aur (400m mixt, 4X200m liber), două de argint (200m mixt, 4X100m liber) şi una de bronz (200m spate).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close