SPORTURI  »  JO 2012  »  SPECIAL

Un om a murit, 7 sportivi au cerut azil! » Dramele şi întîmplările mărunte de la Olimpiadă definesc universalitatea Jocurilor

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 august 2012 19:16

7 CAMERUNEZI AU DISPĂRUT din Satul Olimpic. 5 boxeri, un înotător şi un fotbalist din delegaţia Camerunului au fost daţi dispăruţi întîi de către propria delegaţie şi apoi de către organizatori. Cum sportivii sînt liberi să intre şi să iasă oricînd vor din Sat, pe baza acreditării, nimeni nu ştie exact unde s-au dus, dar surse din rîndul poliţiei britanice susţin că ei au cerut azil politic în Marea Britanie.

UN SUPERFAN BRITANIC DE 49 DE ANI A MURIT de atac de cord vineri, după ce asistase pe Velodrome la victoria entuziasmantă a echipei de ciclişti a Marii Britanii. "Îşi procurase bilete pentru fiecare zi de competiţie, mă bucur pentru el că a murit acolo unde şi-ar fi dorit, dar eu nu voi mai putea privi întrecerile", a spus mama lui.

DUPĂ CE A ACUZAT CĂ I S-AU FURAT PANTOFII, un atlet australian şi i-a găsit într-o altă geantă şi şi-a cerut scuze organizatorilor. "Nu m-a prădat nimeni, eu am fost zăpăcit", a declarat el.

RECLAMĂ MARS PENTRU MARTE. În paginile ziarelor britanice, puţine machete îşi fac loc în aceste zile în afara celor legate de Jocurile Olimpice. Ciocolata Mars (Marte în engleză) n-a ezitat însă să salute printr-o machetă publicitară specială expediţia unei nave robot pe planeta cu acelaşi nume. Expediţia marţiană, care a transmis imagini inedite de pe planeta roşie, a ţinut afişul presei generaliste din toată lumea (foto, The Independent).

90% DINTRE BRITANICI URMĂRESC JOCURILE LA TV, iar cea mai mare audienţă a realizat-o cursa de 100 de metri cîştigată de Usain Bolt, cînd BBC a adunat în faţa televizoarelor 20 de milioane de privitori în Marea Britanie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează