Știri din fotbal internațional
Villarreal - Real Madrid, în runda 21 din La Liga. Mbappe a deschis scorul
0
PSV a evitat un eșec rușinos în prelungiri, după un meci cu desfășurare incredibilă: Dennis Man, schimbat la pauză!
1
Bournemouth - Liverpool 3-2 » Final electrizant pe Vitality Stadium: au înscris golul victoriei în 90+5'!
0
Haos! Suporterii au invadat terenul în timpul meciului și au adunat toate mingile!
0
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Instructor de schi, despre diferențele între pârtiile românești și cele ...
Libertatea
Groenlanda, într-un schimb complex între SUA, Danemarca și Germania. De ce ...
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Detaliile negocierilor de la Abu Dhabi dintre Rusia și Ucraina. Moscova ...
Libertatea
sa te corectez si eu locul 14 nu 15
corect si scuze 50 sec tot inseamna aprox.350 m si tinind cont ca KUZMINA Anastazia a facut si un tur de penalizare ajungem la 500 m nu 800 DOAR 1/2 km la o cursa de 7.5 km tot e mult rau .ce am vrut sa spun e ca a visa la o medalie e mult prea mult.pt niste oameni cu bun simt o clasare in top 10 ar insemna o victorie.
eva a terminat la 49,5 secunde in spatele primului loc.
eva lua medalie daca celelalte concurente din fata ei se duceau la o cafea in timpul cursei.a venit la peste 2 minute asta intemna in jur de 800m in conditiile in care a tras perfect cistigatoarea a facut si un tur de penalitate deci alt 150 m.eva a pierdut 1km in 7.5 cit a fost toata cursa ce pretentii poti sa ai? dar cei 38% de timpitei care spera la o medalie mai au ina 2 saptamini de sperat.din pacate nu vom face pc nu ca nu vom lua medalii
eva tofalvi pe 14 la 49.9 de cistigatoare a tras bine dar a mers prost.purdea mihaela pe 39,dana potlogea pe 49 si alexandra stoian pe 85.in afara de eva restul sunt aici in spiritul olimpic "important e sa participi" stoian a venit la peste 4 minute asta ca sa intelegeti inseamna in jur de 1,5 Km.sa pierzi 1,5 km in 7,5 km cit a fost toata cursa e mai mult decit jenant. pt cei 38% care cred ca vom lua medalie PE CE VA BAZATI? sau cine va fii norocosul sau norocoasa.eu zic ca nu vom pu
Cred ca locul 15 de azi al Evei va fi cea mai buna performanta a Romaniei la aceste jocuri olimpice
Biatlon - 14 Eva Tofalvi , 29 PURDEA Mihaela , 49 PLOTOGEA Dana , 85 STOIAN Alexandra , ultima probabil va fi inlocuita la Pursuit de campioana mondiala de tineret Reka Ferentz.
Daca Eva Tofalvi era in forma de anul trecut lua medalie.A tras 0 dar a mers prost , inainte nu tragea foarte bine dar mergea impecabil.Acum e pe 12 si mai sunt de venit , probabil va termian in primele 15.
Din păcate, pentru sportivii noştrii, va fi foarte greu să obţină vreun rezultat mai bun.... Meritoriu este, că măcar participăm...
Chiar ca multi nu au nici o idee despre sporturile de iarna. 99,99% nu luam nici o medalie.Mare minune daca prindem un loc format din doar o cifra. Majoritatea clasarilor vor fi din 2 cifre,prima fiind 3,rar 2 ,si foarte rar 1. Oricum ,pumnii stransi ptr o prezentza onorabila.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.