SPORTURI  »  JO VANCOUVER 2010  »  PATINAJ VITEZĂ

Lee, campion la 10.000 m. Kramer, descalificat

sven
sven

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2010 00:00

Hoon-Seung Lee, din Coreea de Sud, este noul campion olimpic la patinaj viteză, în proba de 10.000. Favoritul principal al probei, Sven Kramer, a fost descalificat, deşi obţinuse cel mai bun timp din concurs.

Patinatorul din Coreea de Sud a fost cronometrat cu timpul de 12:58.55, timp ce reprezintă şi un nou record olimpic al probei. Medalia de argint i-a revenit rusului Ivan Skobrev, 13:02.07, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului a urcat Bob de Jong, din Olanda, care a încheiat în 13:06.73.

Sven Kramer, campionul olimpic de la 5000 m, a obţinut cel mai bun timp din competiţie, 12:54.50, însă a fost descalificat la final, deoarce a parcurs 6600 m pe culoarul interior în locul celui exterior.

"Este o greşeală imensă, care m-a costat foarte scump", a declarat Kramer plîngînd.

"Nu-mi stă în caracter să dau vina pe altcineva, însă antrenorul Gérard Kemker mi-a strigat să merg pe interior. I-am urmat sfatul, convins că este decizia bună. Însă, după reacţia publicului, mi-am dat seama că nu era ceva în regulă", a declarat Kramer.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close