JO VANCOUVER 2010  ·  AMBIŢII PENTRU JO

Pepene: "Vreau în primii 30!"

Articol de — Luni, 01 Februarie 2010

Campionul mondial de juniori la schi fond, Paul Pepene (foto), a declarat luni că speră să reuşească să se claseze pe unul din primele 30 de locuri la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver. "Am prins o zi foarte bună, m-am simţit bine şi am reuşit să cîştig. Nu a fost foarte greu, dar nici foarte uşor. M-am antrenat 12 ani de zile pentru a ajunge aici", a declarat schiorul.


Antrenorul federal Ion Lungociu a spus că investiţia făcută de minister şi de federaţie în ultimele 12 luni a fost consistentă, permiţîndu-le astfel sportivilor să se antreneze din octombrie 2009 şi pînă în prezent numai pe zăpadă. "Sportivii români au făcut nişte curse extraordinare la Mondialele Under 23 din Germania", a mai spus tehnicianul.

Paul Pepene a cîştigat sîmbăta trecută medalia mondială de aur în proba de urmărire 30 km după ce cu o zi înainte, Petrică Hogiu a devenit vicecampion mondial la 20 km urmărire. De asemenea, biatlonista română Reka Ferencz a cucerit tilul de campioană mondială în proba individuală de 12,5 km.

 Dezvăluirea uluitoare făcută de Pepe despre scandalul dintre Dan Alexa și Anamaria Prodan! Impresara va avea un șoc

Libertatea

Comentarii (2)

 •  03 Februarie 2010, 15:47

felicitari! Va asteptam la Vancouver sa ne bucurati cu rezultatele voastre.Vom fi cu ochii pe voi si va vom tine pumnii.Bafta

stefy1717  •  01 Februarie 2010, 18:43

felicitari!!!sper sa te vedem cat de curand constant in cupa mondiala...punctele fis cred ca o sa-ti permita dupa ultima luna...

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Poli Iași - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Dinamo - Craiova

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×