SPORTURI  »  JO VANCOUVER 2010  »  BOB

Pista de la Whistler, modificată din nou

bob
bob

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2010 00:00

Pista de la Whistler, unde se desfăşoară competiţiile de bob, sanie şi skeleton de la Jocurile Olimpice de iarnă, va suferi noi modificări.

Deşi a fost reamenajată după tragicul eveniment produs pe 12 februarie 2010, cînd georgianul Nodar Kumaritashvili (21 ani) a murit în timpul unui antrenament, se pare că măsurile luate nu au fost suficiente pentru a asigura protecţie sportivilor.

În timpul competiţiei de bob 2 persoane, masculin, britanicii John Jackson şi Dan Money s-au răsturnat în virajul 13. Jackson a fost aruncat pe gheaţă, în timp ce Money a fost prins sub bob şi tîrît pînă la baza pistei.

Luni seară s-au desfăşurat antrenamentele pentru concursul de bob 4 persoane, însă acestea au fost anulate deoarece mai multe echipaje s-au răsturnat, printre care cele ale Croaţiei şi Letoniei. După o întîlnire între oficialii Federaţiei Internaţionale de Bob şi Skeleton şi reprezentaţii ţărilor participante la JO, s-a luat decizia ca încă o porţiune din virajul 13, dar şi alte părţi ale traseului să fie şlefuite.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  23 Februarie 2010, 19:27

de vina nu este pista ci valoarea competitorilor. De ce doar echipajele slabe se rastoarna iar cei valorosi ca Andre Lange nu au nicio problema?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează