SPORTURI  »  JO VANCOUVER 2010  »  COMBINATA NORDICA

Sportivii de la combinată nordică cer explicaţii!

felix
felix

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Felix Gottwald, alături de alţi sportivi de tot de la combinată nordică au adresat o scrisoare de protest Federaţiei Internaţionale de Schi prin care cer explicaţii pentru faptul că proba de sărituri cu schiurile din cadrul celei de-a doua competiţii individuale de combinată nordică de la JO s-a desfăşurat în condiţii nefavorabile.

Dacă nu vor primi explicaţiile dorite, schiorii sunt decişi să protesteze în timpul etapei de Cupă Mondială de la Oslo care se va desfăşura pe 13 şi 14 februarie la Oslo.

"Să laşi să se desfăşoare o probă în condiţii care nu garantează echitabilitatea şanselor pentru toţi sportivii la Jocurile Olimpice relevă fie incompetenţă, fie ignoranţă sau ambele.", afirmă sportivii într-un citat din scrisoare.         

Concursul de sărituri cu schiurile de pe 25 februarie a fost marcat de condiţiile meteo schimbătoare care au defavorizat o parte din competitori, mai ales pe cei din prima parte a clasamentului Cupei Mondiale.  

O delegaţie formată din Felix Gottwald şi Magnus Moan s-a întîlnit vineri cu responsabilul FIS pentru combinată nordică pentru a lămuri situaţia.

             

 

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează