SPORTURI  »  JO VANCOUVER 2010  »  JOCURILE PARALIMPICE

Vezi imagini de la deschiderea Olimpiadei Paralimpice!

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Peste 500 de atleţi din 44 de ţări au fost primiţi cu căldură de către 50.000 de canadieni la ceremonia de deschidere a Jocurilor Paralimpice de la Vancouver.

Printre aceştia se numără şi o româncă, Laura Văleanu. Singura reprezentantă a României la Vancouver are numai 20 de ani şi va participa la probele de schi alpin. Piciorul drept al Laurei a fost amputat în urmă cu 4 ani după un accident de motocicletă.

Află aici povestea primei românce participantă la Jocurile Paralimpice!

Atleţii vor participa la 64 de probe în cadrul a cinci sporturi: schi alpin, biatlon, schi fond, curling şi hochei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  13 Martie 2010, 15:45

Felicitari participantei noastre. Sunt sigur ca a facut totul pe banii ei (sau sponsori), statul roman nu cred ca a ajutat-o cu ceva. Acesta fiind si motivul pentru care avem doar 1 participanta. Persoanele cu dizabilitati sunt date la o parte. Trist a ajuns Romania. 20 de ani de nimic... iti vine sa plangi ce a ajuns sportul romanesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează