SPORTURI  »  JO VANCOUVER 2010  »  PATINAJ ARTISTIC

Xue Shen şi Hongbo Zhao, lideri după programul scurt

zhao
zhao

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

Perechea chineză Xue Shen/Hongbo Zhao se află pe prima poziţie după programul scurt din cadrul probei de perechi, de la Jocurile Olimpice de la Vancouver.

Reveniţi în competiţie după 2 ani, reprezentanţii Chinei au stabilit un nou record, după ce evoluţia le-a fost notată cu 76.66 puncte. Shen (31 ani) şi Zhao (36 ani) au în palmares două medalii olimpice de bronz obţinute la JO 2002, respectiv JO 2006. 

Pe locul 2, se află campionii mondiali de anul trecut,  Aliona Savchenko şi Robin Szolkowy, din Germania, cu un punctaj de 75.96, fiind urmaţi de ruşii Yuko Kawaguti/Alexander Smirnov, cu 74.16 puncte.

"A fost un cadou frumos de Sfântul Valentin, precum şi un start bun în noul an (chinezesc). Nu am mai concurat de doi ani, dar am revenit pentru că vrem să cîştigăm medalia de aur", a declarat Hongbo Zhao.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  15 Februarie 2010, 20:36

alooooooooo....e patinaj artistic nu patinaj viteza

Vezi toate comentariile (1)
Comentează