SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  SCRIMĂ

Ana Maria Popescu sare în apărarea fetelor de la handbal: "Comentariile, acuzele și injuriile «specialiștilor de pe canapea» te șochează prima dată, apoi te obișnuiești!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2016 10:29

Ana Maria Popescu (fostă Brânză), medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008), le-a luat apărarea handbalistelor românce după înfrângerea rușinoasă suferită în fața Braziliei, 13-26.

Scrimera a urmărit din tribune meciul de handbal, iar la final a publicat un mesaj pe facebook, în care critică atitudinea unora dintre suporterii români și le încurajează pe jucătoarele de handbal. 

"Comentariile, acuzele și injuriile «specialiștilor de pe canapea» te șochează pentru prima dată apoi te obișnuiești!

Am fost astăzi în sală la meciul colegelor de la handbal și pot să spun doar atât: vă înțeleg, fetelor! Știu prea bine cum e să simți că tu dai totul și din exterior să se vada «că n-ai chef». Să încerci orice e posibil și să nu intre. Da, se întâmplă tuturor asta, chiar și celor mari.

Probabil Andreei Chițu nu i s-au uscat lacrimile de ieri și astăzi Corina este în aceeași situație. După 4 ani de muncă... câteva minute și o secundă pot spulbera totul!

Dar pe lângă toate astea să știți că suntem tot noi, cei care am obținut medalii europene și mondiale în ultimii patru ani (mă scuzați, «turnee amicale». Așa cum au ajuns să fie numite în aceste zile)", a scris sportiva.

Ana Maria Brânză a pierdut șansa unei medalii individuale, însă va concura și la proba pe echipe.

1928este ultimul an în care România nu a obținut nicio medalie la Jocurile Olimpice. Ediția din acel an s-a desfășurat la Amsterdam.

Save

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
laurkro
laurkro  •  09 August 2016, 19:24

Ascunde-te si taci vreo 2 ani. Deja esti penibila.

ravenpaladin
ravenpaladin  •  09 August 2016, 16:36

Daca am fi vazut un pic de ambitie in jocul jucatoarelor de handbal ,nu ar fi fost criticate la ora actuala,dar atat timp cand Brazilia iti da cu tabela in cap,cand Angola te invinge,nu exista scuze....si utrmeaza trei meci dificile ,cand nu credem (noi cei de pe canapea),ca o sa faca mare"BRANZA".NU UITATI,SUNTETI LA RIO PE BANII CELOR CARE PLATESC TAXE SI IMPOZITE LA STAT(cei care stau pe canapea in fata televizorului,cu sufletul la gura cand participa la competitie sportivii romani),NU SUNTETI IN VACANTA.

9orthopaedic
9orthopaedic  •  09 August 2016, 14:48

dna ana maria popescu fosta branza , inteleg ca sunteti profesionista ? deci, in loc sa practicati avocatura, medicina , arhitectura , dvoastra practicati scrima... mergeti la serviciu-antrenament de dimineata pina seara... stiti ce pateste un doctor cind are un esec ? il iau la tavaleala toate televiziunile, toti neica -nemeni il vitupereaza, rudele sunt pe garduri, procurorii la usa lui....iar in acest timp doctorul nu se poate apara sub nici un fel, ptr ca nu intereseaza pe nimeni... de ce ati fi scutite de critici ??? noi romani v-am tinut pumnii si voi ati clacat toti... cum naiba toti... ptr ca nu mai aveti acel sambure de nebunie, de devotament si sarguinta.... va simtim... va simtim ca va ganditi la altele.....altele decat aurul olimpic.... oricum asta nu inseamna ca nu va respect munca....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează