SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  PRIME

Câți bani iau românii dacă se întorc cu aurul de la RIO! Când va fi anunțat portdrapelul + la câte medalii se așteaptă

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 14:21

Președintele COSR, Alin Petrache, a dezvăluit câți bani vor încasa sportivii români dacă vor lua aurul la RIO și a anunțat data la care va fi desemnat portdrapelul României la Olimpiadă. 

"Pot să anunţ că avem pregătiţi banii de premiere pentru sportivii români pentru Rio. Asta pentru a avea linişte şi a munci pentru aceste medalii pe care le dorim toţi. Sumele nu se vor dubla de către Guvernul României.

Premierea este din partea COSR şi este în apelativul preşedintelui de a dubla aceste sume. Ele se ştiu, aurul este 35.000 de euro, dublat este 70.000 de euro.

Sunt nişte sume cu care statul român şi COSR se pot mândri, pentru că sunt printre cele mai mari premieri pe care o ţară europeană le poate da. Iar renta viageră care revine sportivului după retragere trebuie punctată de fiecare dată. Pentru că după o viaţă grea de sportiv sunt şi lucruri plăcute care i se pot întâmpla", a explicat Petrache conform Agerpres.

...la câte medalii se așteaptă: "Din punctul de vedere al federaţiilor, discuţia a fost undeva la 6-8 sau 9 medalii la JO 2016. Cu siguranţă că dacă vom veni cu mai multe medalii nu vom supăra pe nimeni.

Acum doi ani discutam de 40-50-60 de sportivi calificaţi, dar iată că acum am ajuns la în jur de 100. Iar asta se datorează doar proiectelor şi programelor pe care COSR le-a pus în practică", a spus oficialul.

...când se va anunța portdrapelul: "Sper ca miercuri după-amiază să anunţăm portdrapelul României la Jocurile Olimpice".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
chimistul_99
chimistul_99  •  04 Iulie 2016, 16:33

Ne poate spune dl. Petrache care sunt sportivii calificati "doar datorita programelor si proiectelor pe care COSR-ul le-a pus in practica" ? Pe ce maini a ajuns sportul romanesc ! Da nici cu presa de specialitate nu mi-e rusine , e chiar mai jos decat sportul , mult mai jos. Mai sunt cateva saptamani pana la J.O. de la Rio si nu am vazut in presa de la noi macar cateva articole serioase, profesioniste , analize , previziuni, interviuri cu specialistii din domeniu [ atatia cati mai sunt ]. Noi o dam inainte cu Reghe , Gigi , Budescu si Sanmartean. Plus, sex, sexy si dive ....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează