SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  ATLETISM

Claudia Bobocea și Simona Pierdevară au ratat prezența în semifinalele probei de 800 de metri la atletism

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2016 17:08

Cele două sportive românce au concurat astăzi în calificările probei de 800 de metri.

Florina Pierdevară a încheiat cursa din calificările probei pe poziția a șaptea și a ratat accedarea în semifinale. Sportiva a terminat prima serie cu timpul 2:03:32.

Claudia Bobocea a concurat și ea în calificările aceleiași probe și terminat cea de-a doua serie cu timpul 2:03:75, pe poziția a șasea.

Totul despre Olimpiadă: rezultate + program complet + statistici --> rio2016.GSP.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
caine.dupa.moarte
caine.dupa.moarte  •  18 August 2016, 08:22

vasile pierdetimpu a ratat si el calificarea la aruncarea ciocanului de snitele dupa soacra, iar melania pierdevirginitate la aruncarea discului cu cartofi prajiti dupa barbatul infidel.

bdgeorge
bdgeorge  •  18 August 2016, 04:00

astea doua s-au antrenat impreuna 2:03 amandoua...le-a spus lor antrenorul ca asta e timp de calificare????? pe bune nu stiu ce cauta uni sportivi la Rio? si sa nu mai veniti cu important e sa participi ca asta nu mai e valabila de mult..oricum are si nume predestinat sa piarda...poate in sezonul de iarna sa faca ceva mai bine..

onduku
onduku  •  17 August 2016, 23:29
Postat de talpaiadului pe 17 August 2016, 18:58

Pierdevara ar trebui sa participe la olimpiada de iarna, poate castiga acolo :))

:))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează