SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  JUDO

Corespondență de la Rio » Antrenorul lotului de judo e cel mai optimist membru al delegației României de la Rio: "Măi, Mihai, ai plecat de dimineață caporal și te-ai întors general!"

Articol de - Publicat joi, 04 august 2016 00:00

Antrenorul Florin Bercean este unul dintre puținii optimiști ai delegației României

- Toată lumea vă privește, pe cei de la judo, ca pe niște furnizori aproape siguri de medalii aici.
- Asta simt și eu. Tocmai de aia le protejez pe fete. Ni se spune că trebuie să luăm medalii. Ce înseamnă aia trebuie?! Să stea liniștite, nu trebuie nimic. Vom face ce putem mai bine.

- Păi, dacă nici judo nu luăm…
- Așa.

- Atunci va fi jale!
- Eu nu cred asta. Cred că vom avea din nou surprize. Istoric, eu am dreptate, nu pesimiștii. De fiecare dată s-a întâmplat ceva. Vă mai amintiți de Covaliu, în 2000, la Sydney. Avea 22 de ani, cine îi dădea o șansă la aur?! Nici el nu-și dădea. Avem eu și el o vorbă, pe care i-am spus-o chiar în ziua aia: Măi, Mihai, ai plecat de dimineață caporal și te-ai întors general.

- Sînteți optimist.
- Sînt! Stați că n-am terminat exemplele. Diță la Beijing, la maraton, cine i-ar fi dat șansă la aur?! Sau Moldoveanu la Londra?! Da, cred că vom reuși, din nou, performanțe pe care acum, stând noi aici pe aeroport, nu le putem prezice.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close