SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  HANDBAL

Corespondență de la Rio » FOTO A avut grijă de nevastă! Tomas Ryde a adus-o cu el în Brazilia și pe soția sa, Marie, fiind singurul antrenor care a avut această oportunitate, din delegația României

Tomas Ryde
încărcat cu
cafea și
mâncare +3   FOTO
Tomas Ryde încărcat cu cafea și mâncare

Articol de , - Publicat marti, 16 august 2016 00:00

Suedezul Tomas Ryde a avut-o alături de el, pe toată durata pregătirii, dar și pe perioada Jocurilor Olimpice, pe soția sa, Marie.

A adus-o la Ploiești, în cantonament, apoi la Rio. Trebuie spus clar că suedezul a plătit chiria apartamentului din Brazilia unde a locuit nu numai Marie, ci și rezervele naționalei României care au făcut deplasarea în Brazilia, Mădălina Zamfirescu și Denisa Dedu.

Tomas Ryde s-a preocupat zilnic să-i facă rost de bilete la meciuri soției, dar a și ieșit cu ea în oraș aproape în fiecare seară, după programul echipei. La prânz, când Tomas trebuia să stea mai mult lângă fete pentru analize, ședințe, cei doi au luat masa împreună la restaurantul McDonald's din zona internațională a Satului Olimpic. În câteva zile Marie a primit și invitație din partea COSR pentru a intra în Satul Olimpic, acolo unde dorm sportivii și oficialii acreditați de către CIO.

Într-un interviu acordat Gazetei, Tomas Ryde declara că "după Jocurile Olimpice de la Rio vreau să merg cu soția într-un concediu în statele din America de Sud", enumerând atunci Bolivia, Peru și Argentina.

Fetele vor acasă

După ce au ieșit din competiție, jucătoarele naționalei României nu mai au ce face în Brazilia. Nu au nici măcar loc unde să se antreneze, pentru că doar echipele rămase în turneu pot să se pregătească în bazele olimpice. În aceste condiții, mai multe dintre jucătoare vor să-și schimbe biletele de întoarcere, care erau inițial cumpărate cu data de 21 august.

Mulți sportivi au venit cu familiile

Dacă în lotul României doar câțiva dintre sportivi și oficiali au venit însoțiți de soți, soții sau prietene, în alte delegații acest lucru este la modă. Andreea Chițu, judoka de la 52 kg, a venit în Brazilia cu prietenul său, Florin Mergea a fost însoțit de soția sa, Daiana, iar Irina Begu a ajuns și ea la Rio cu prietenul. Suedeza Terese Alshamar, tripla medaliată olimpică de la Sydney, ajunsă acum la 38 de ani, a venit la Rio cu soţul, dar și cu bebelușul ei. Un alt înotător, Michael Phelps, a închiriat un apartament pentru soția sa și copilul său, dar și pentru mama sa. De obicei, marile vedete vin însoțite de cunoscuți, și de multe ori aleg să nu stea în Satul Olimpic, ci în casele și apartamentele închiriate de ei pe perioada Jocurilor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
jalabert
jalabert  •  16 August 2016, 19:58
Postat de nea_vanea.60 pe 16 August 2016, 12:22

afara cu el! sa vina tadici...

afara cu tine mosule. ai trait cam mult si e bine sa nu mai ingreunezi bugetul cu pensia ta hatere.

racheta147
racheta147  •  16 August 2016, 17:56

Acum 8 luni era cel mai bun antrenor. Acum trebuie sa-l dam afara :). Mentalitate perfecta. Trebuie sa vedem ce campionat avem, ce conditii avem si apoi sa avem pretentii la medalii olimpice. Ne bazam pe Neagu, fara ea nici nu ne-am califica la marile competitii.

458679717614506
Serban Ionescu  •  16 August 2016, 13:26

Antrenorul si_a adus nevasta sa ii vada rezultatele!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează