SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  TENIS

Corespondență de la Rio » FOTO Dublul Begu-Niculescu, eliminat după prima partidă » Mitu și Olaru continuă și vor avea un meci dificil

FOTO: Cristi Preda +5   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 08 august 2016 08:28

După înfrângerea în trei seturi de la simplu, Irina Begu a încercat o nouă dezamăgire la dublu, alături de Monica Niculescu.

Româncele le-au întâlnit pe favoritele 3, din Taipei, Hao-Ching Chan și Yung-Jan Chan, în fața cărora au cedat cu 7-5, 4-6, 3-6, într-un meci care a durat două ore și 25 de minute.

A fost un duel compact, cu multe break-uri și răsturnări de situație, care a atârnat tot timpul de câțiva milimetri și de câteva puncte. După primul set, asiaticele au mers la vestiar și au întârziat mult, astfel încât Begu și Niculescu au executat câteva servicii pentru a rămâne în priză.

"Am avut multe șanse. Am câștigat primul set, apoi a fost pauza aceea foarte lungă. Am început mai lent, ele au intrat mai agresive în teren, probabil că acesta a fost și scopul, iar noi, în loc să revenim ca în primul set, am făcut un pas înapoi.

Cred că asta a fost cea mai mare greșeală, însă apoi ne-am revenit, au fost multe șanse și un meci foarte strâns. Era un meci de sfert de finală sau semifinală. Am luptat de la prima până la ultima minge, asta pot s-o spun cu siguranță. Și îmi pare rău, îmi puneam multe speranțe în dublu, mai ales că noi facem o pereche foarte bună" Irina Begu

Niculescu joacă azi la simplu, în turul secund, contra Svetlanei Kuznețova, iar amândouă speră să intre la dublu mixt, tablou a cărui tragere la sorți va fi mâine.

Mitu și Olaru merg mai departe

Andreea Mitu și Raluca Olaru, în schimb, s-au impus clar în fața perechii ungare Timea Babos/Reka-Luca Jani, 6-3, 6-4, și s-au calificat în runda secundă.

Cele două au primit confirmarea că pot juca la Rio cu puțină vreme înainte de debutul Jocurilor, iar acum au în față o provocare importantă: le vor întâlni pe rusoaicele Ekaterina Makarova și Elena Vesnina, favorite 7, duble campioane de Mare Șlem (US Open 2014 și Roland Garros 2015).

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
650572175082385
Popa Constantin  •  08 August 2016, 13:45

BLEGUTO' ti s-a cam ,, urcat '' tenisul la cap , si tie si lui ME TOO .......nu v-ar strica , daca tot sunteti la bifat ,, experiente '' , sa faceti un TUR prin sala unde-si disputa partidele de tenis de masa cei din lotul Romaniei ......cu SIGURANTA VE-TI AVEA DE INVATAT CEVA legat de ATITUDINE , AMBITIE si DEVOTAMENT ... nu sunt plini de bani ca VOI , dar macar AM SIMTIT CA-SI DORESC

vladutz13
vladutz13  •  08 August 2016, 09:29

Begu a sacrificat Olimpiada pentru Florianopolis. E ok, dar sa nu fie socata de rezultatele de la Rio.

haideusicfr
haideusicfr  •  08 August 2016, 09:26

Mai bine nu mai dati asemenea *stiri* de la Olimpiada.Relaxati-va si lasati-ne sa ne relaxam.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează