SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  TENIS / DUBLU MIXT

Corespondență de la Rio » S-au afișat echipele de dublu mixt de la tenis » Dueluri tari pentru români la Jocurile Olimpice

Foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)
Foto: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat marti, 09 august 2016 21:04

Azi s-a tras la sorți tabloul de dublu mixt de la Jocurile Olimpice de la Rio. Cele două perechi din România au nimerit pe părți opuse, putându-se întâlni doar într-o eventuală finală.

Niciun dublu de-al nostru nu este însă cap de serie. În jumătatea superioară, Irina Begu și Horia Tecău vor juca în primul tur cu polonezii Agnieszka Radwanska și Lukas Kubot.

Aga, dezamăgită după eliminarea rapidă la simplu, își încearcă șansa la dublu, acolo nu e văzută prea des în circuit. Kubot, în schimb, s-a axat doar pe proba de perechi de câțiva ani buni.

Tot sus, perechile favorite sunt: Caroline Garcia/Nicolas Mahut (Franța, 1) și Garbine Muguruza, Rafael Nadal (Spania, 3).

Monica Niculescu și Florin Mergea se află în partea de jos. Niculescu, forfait la simplu din cauza unor probleme la spate, zona lombară, s-a înscris totuși la mixt. Ei îi întâlnesc în turul 1 pe spaniolii Carla Suarez Navarro și David Ferrer.

Carla joacă mult dublu, în timp ce David aproape deloc, dar la Londra 2012, alături de Feliciano Lopez, a pierdut în meciul pentru bronz. Capii de serie în jumătatea inferioară sunt: Kristina Mladenovic, Pierre-Hugues Herbert (Franța, 1) și Sania Mirza, Rohan Bopanna (India, 4). 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  09 August 2016, 23:18

Interesant dublu mixt :) Din fotografia prezentata de gsp nu realizez care e fata si care e baiatul. Irina sau Monica?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează