SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  #RIO2016

Corespondență de la Rio » Tolontan: "De ce ar trebui să vorbească ministrul Lipă, dar nu cred că o va face"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2016 18:44

Cătălin Tolontan scrie pe pagina sa oficială de facebook de ce crede că ministrul Lipă ar trebui să vorbească, dar nu crede că o va face.

 

"De ce ar trebui să vorbească ministrul Lipă, dar nu cred că o va face

Șefii sportului românesc, Alin Petrache și Elisabeta Lipă, vor organiza o conferință de presă joi ca să explice dezastrul de la Rio, anunță colega mea Mirela Neag.

Într-o discuție aprinsă, de ore în șir, ei au spus niște lucruri dure despre handbal, tenis, scrimă, gimnastică... Bani, condiții, chestii la care publicul n-a avut acces.

În momentul acesta, cînd România olimpică suferă, pe Intranetul Jocurilor există o știre care arată că Elisabeta Lipă este numărul 4 în clasamentul all time al sportivilor după numărul de ediții la care au cîștigat medalii!

Locul 4 dintre sutele de mii de sportivi care au participat la Jocuri de-a lungul istoriei!

Cu 8 medalii, dintre care 5 de aur, cîștigate la 6 ediții!, Elisabeta Lipă are toată autoritatea să vorbească despre ceea ce se întîmplă.

Nu cred că o va face pentru că ministrul Lipă știe că va reveni în sport și nu vrea să-și ridice această lume în cap. ‪#‎Rio2016‬"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 August 2016, 08:16

Lip (s)a asta din punct de vedere intelectual. ..NU EXISTA. Suntem singura tara din lume care face ministrii din analfabeți. ..

zidane92
zidane92  •  09 August 2016, 22:12

Lipa - Tolontan - un duo care se merita pe deplin, o fosta sportiva ZERO BARAT INTELECTUAL care din punct de vedere managerial e zob, a distrus toate sectiile din CS Dinamo si a obtinut stralucitorul palmares de ZERO titluri nationale cat a condus clubul si nu unul oarecare ci cel mai mare CLUB SPORTIV DETASAT AL TARII DUPA NUMARUL DE MEDALII OLIMPICE, MONDIALE SI EUROPENE, aceasta nulitate ar trebui "eutanasiata" si sa nu fie lasata sa conduca nici un birt la subsolul blocului, iar celalalt e unul care daca conduce o redactie de *** ce pun 90% stiri despre FCSB si despre escortele fotbalistilor se crede ziarist!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bradut
bradut  •  09 August 2016, 20:43
Postat de baruch pe 09 August 2016, 19:45

stirea ca *** aia care interzicea intonarea imnului national la meciurile din campionatele interne este pe nu stiu ce loc, ma lasa rece absolut.

Vezi ca daca ramai mai mult de 17-18 min, mai scapa lumea de-un psd-ist(sau antenist). Lipa are tot dreptul din lume sa vorbeasca. Si trebuie sa vorbeasca, e si-o datorie in asta. Iar tu, Cataline, care stii probabil cam tot ce s-a vorbit acolo - la fel - esti dator sa transmiti oamenilor, si asta fara a astepta o conferinta "oficiala" a lui Petrache/Lipa

Vezi toate comentariile (11)
Comentează