SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  PORTDRAPEL

COSR a stabilit portdrapelul delegației României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2016 14:47

Spadasina Simona Pop va fi portdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Rio, care va avea loc în această noapte, de la ora 02:00.

Simona Pop face parte din echipa de spadă, care a obținut singura medalie de aur a României la această ediție a Jocurilor Olimpice. Alături de ea, în finala olimpică, au mai concurat Ana Maria Popescu, Simona Gherman și Loredana Dinu.

Conform comunicatului publicat pe site-ul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, pentru rolul de  portdrapel au fost nominalizați sportivii care au obținut cele mai bune performanțe de-a lungul competiției.

Până astăzi, România a obținut patru medalii la Jocurile Olimpice de la Rio. Pe lângă aurul câștigat la scrimă, Florin Mergea și Horia Tecău au câștigat medalia de argint la tenis, în proba de dublu, iar Gabriel Sîncrăian la haltere și echipajul de 8+1 la canotaj au câștigat câte o medlaie de bronz.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
itrobert
itrobert  •  22 August 2016, 06:18

Cat e prima sa duci steagu' rusinii?

spinoza
spinoza  •  21 August 2016, 23:06

Ne-am umplut de medalii! Peste patru ani daca luam o medalie suntem buni!

cos1974
cos1974  •  21 August 2016, 20:58

Da chiar asa, nu-i mai inteleg deloc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează